Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem
Povratak na članak

Boris Tadić: Vučić glumi pomirenje, a Milanović je puno učinio za Srbe u Hrvatskoj

Bivši srbijanski predsjednik podržao Zorana Milanovića, a srbijanski psiholog Žarko Korać kaže da se Dačić želi kandidirati za predsjednika

Komentari 24

BA
bakulušić
22:12 30.08.2016.

Tadić je Josipovićev prijatelj i ima utjecaj u Srbiji kao i Josipović u Hrvatskoj. Nego, ima li netko sedam kuna za Premium pa da Gerovcu odgovorim na one nebuloze od subote. On opasnije piše nego što Vučići i Dačići govore.

VL
DD
dr dragon
05:20 31.08.2016.

Koliko se samo srbija sekira sto se dogadja u Hr. Jos jedañ razlog za gradnju kineskig zida na granici sa srbijom!

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:46 31.08.2016.

tadić u srbiji ne znači ništa. ovo je samo pokušaj da se probije na kratko u medije. a onda opet u zapećak. žalosno da je srbiji hrvatska glavna tema, a hrvatskoj srbija. mi smo susjedi, kakvi god da jesmo, susjedijedi smo i ostat ćemo. ne može nama nijemac biti bolji prijatelj od susjeda.

VL
PJ
Pjesnik
16:39 31.08.2016.

najbolje da mi okolo naokolo Hrvatske dignemo zid jer smo htjeli samostalnost i neovisnu a mi kao guske u magli kleknuli pred Europom i sada oni odlučuju kao što je odlučivala Austrougarska i Jugoslavije,samo sada se više radi u rukavicama,demokratski pod muss(moraš). U ustavu piše da nema pridruživanju sa drugim državama i narodima.N emojte biti naivni!!!

VL
ZG
zgrio
06:38 31.08.2016.

Istinu je rekao , pa imali smo milanovićevu vladu u kojoj su srbi vodili glavnu riječ, kako ga tadić nebi podržao.

VL
DU
Deleted user
18:14 31.08.2016.

@Ante_1964 - Prijatelju, Vi čitate pogrešne novine ili Vam pogrešno predstavljaju stanje u srpskom novinarstvu. Na sajtovima novina u SR imate masu komentara iz HR. Tadić je licemer, pokvarenjak koji će sve uraditi da se ponovo vrati u vrh politike,, ali mu to neće uspeti. Da se razumemo, ja ne podržavam Vučiča, ni najmanje, ali je Tadićev pristup problemu je krajnje ljigav. Ali, kada smo kod toga, šta je to Milanović uradio za ono malo Srba što niste proterali Olujnim putem? Molio bih kratko, koncizno, bez velih priča o politici 90 ih i sl. - Šta jeto Milanović uradio za Srbe u HR?

VL
SI
Sittingbull
09:57 31.08.2016.

Bravo za gospodina Tadića. Konačno glas razuma iz Srbije.

VL
DU
Deleted user
11:04 31.08.2016.

Tadić je verovatno političar koji je najviše izgubio tokom proteklih godina. On danas ne vredi ni dve banke, tako da i nije čudo što daje ovakve izjave ne bi li skrenuo pažnju na sebe. Očito da Hrvatima ovakve izjave više znače nego što se Srbi osvrću na njih. Jednom rečju, Barbika je "puko". Pozdrav iz Beograda!!

VL
Avatar 2222
2222
07:56 31.08.2016.

Jeste Milanovic i Linic su najvece gnjide hrv.povjesti, predati vlast lokalnim upravama da pljackaju narod i zaustave ulazak stranog kapitala tako da lakse sruse LJepu nasu.Zivjeli branitelji koji su im dozvolili.To nije nikad bilo za vrjeme HDZ-a i nadam sese da ce dolazeca vlada biti oprostajna vlada , jer drzava je bankrot a niko ne podupire sa ulaganjima.Zivi bili i vidjeli. Hrvati molimo Vas ne sutite spasavajmo nasu Domovinu.Vase negodovanje otvarat ce srca nade onima kojima je jako potrebna briznost,ili iz starosnih godina ili iz obiteljske zaduzenosti i raznih bolesti, oni imaju uprte oci u sve nas,cekajuci neke pomake koji bi promjenili nacin poslovanja.

VL
KI
kimi
21:31 30.08.2016.

Boris Tadić je apsolutno najzaslužniji zašto je danas Vučić na vlasti. Bolje da se pokrije ušima i da ćuti.

VL
DU
Deleted user
21:27 30.08.2016.

polako ispliva istina na vidjelo. narodna koalicija bi trebala pozvati tadica na jedan skup, pa da izjavi da izmedu srba i hrvata nema ili ne toliko problema koliko si mi sami pravimo.

VL
DU
Deleted user
09:56 31.08.2016.

Najveći mrzitelji Srba su desničari a ulaguju im se kao Kolinda. Očito niste vjerodostojni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.