Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U povodu oluje

Boris Tadić: Srbija 4. kolovoza tuguje za žrtvama zločina

\'Serbian President Boris Tadic listens to questions during a media conference at EU Headquarters in Brussels, Wednesday Sept. 3, 2008. Serbia\'s pro-Western government is urging Serbian lawmakers to
03.08.2011.
u 18:33

Srbijanski predsjednik istaknuo je kako je potrebno da se otkrije sudbina nestalih Srba kao i da se riješe problemi koje ima većina obitelji pri povratku u Hrvatsku.

Građani Srbije i Srbija 4. kolovoza tuguju i odaju počast svim nevino stradalima u zločinima koji se ne smiju ponoviti – rekao je predsjednik Srbije Boris Tadić u povodu obilježavanja 16. godišnjice vojno-redarstvene operacije Oluja i proslave Dana pobjede u Hrvatskoj.

U priopćenju je Tadić naveo kako je potrebno da se sudbina nestalih Srba otkrije kao i da se riješe problemi koje ima većina obitelji pri povratku u Hrvatsku.

– Ti su problemi vraćanje stanarskih prava, obnova imovine, neisplaćene mirovine, konvalidacija radnog staža, kao i problemi u procesu stambenog zbrinjavanja, nemogućnost otkupa dobivenih stanova i problemi vezani za dobivanje državljanstva te ekonomsku održivost povratka, navodi se u priopćenju.

Tadić je najavio da će u četvrtak 4. kolovoza nazočiti parastosu žrtvama akcije Oluja koji će se održati u crkvi svetog Marka u Beogradu.

Ključne riječi

Komentara 140

DO
doktorica
19:33 03.08.2011.

glumac.....

IJ
ijurin14
20:39 03.08.2011.

..hoče mu se pridružit i drug Mesić...a i Josipović bi mogao skoknuti!!

OB
-obrisani-
19:27 03.08.2011.

Tko bi reko da će sila sa gazimestana samo parastose imat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije