Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMOR U BOGOVIĆEVOJ

Boris Tadić popio kavu na zagrebačkoj špici

boris tadić (1)
Luka Stanzl/PIXSELL
23.03.2013.
u 14:39

Tadić je jučer na Pantovčaku s prijateljem Josipovićem gledao utakmicu Hrvatska-Srbija

Bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić jučer je u društvu svog prijatelja Ive Josipovića na Pantovčaku gledao utakmicu nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije, a danas je na red došla zagrebačka špica. Dobro raspoložen, s društvom je popio kavu u kafiću Buldog u Bogovićevoj ulici.

Tadić je rekao kako je rado prihvatio Josipovićev poziv.

- Naš osobni odnos ne ovisi o tome koju dužnost obavljamo. Tako će biti, siguran sam, i u desetljećima koja dolaze - rekao je Tadić.

Sada ide u Sloveniju gdje će se susresti sa slovenskim predsjednikom Borisom Pahorom, s kojim će pak gledati skijaške skokove.

- Volio bih jednog dana da se nađemo sva trojica zajedno - rekao je Tadić.

>> Boris Tadić: Došao bih u Zagreb, ali 
bojim se da me ne izbace...

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
14:54 23.03.2013.

konacno! polako postaje hrvatska normalna i tolerantnija drzava u kojoj se sve vise isplati zivjeti.

LJ
ljimonad
15:03 23.03.2013.

Ma bre nije popio kavu nego kafu....

OB
-obrisani-
16:51 25.03.2013.

Tadić je jučer na Pantovčaku s prijateljem Josipovićem gledao utakmicu Hrvatska-Srbija . Utakmicu nisu mogli gledati u Maksimiru jer je navijačima gostujuće reprezentacije ulaz bio zabranjen. Nda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije