Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznata napadačica

Bombašica Dženet napala Moskvu kako bi osvetila muža

bombašica
AFP
02.04.2010.
u 13:38

Dženet se upoznala s Magomedovom preko interneta kada joj je bilo 16 godina. Dogovorili su susret uživo i on ju je, navodno, gotovo silom odveo k sebi.

Identificirana je jedna od dviju žena samoubojica koje su prouzročile smrt 39 ljudi u moskovskoj podzemnoj željeznici. Utvrđeno je da je riječ  o 17-godišnjoj Dženet Abdurahmanovoj, udovici čelnika dagestanskih boraca Umalata Magomedova, piše ruski dnevnik Kommersant. Istražitelji vjeruju da je Abdurahmanova napala stanicu Lubjanka u čijoj se blizini nalazi sjedište ruske obavještajne službe.

Po izjavama dagestanskih istražitelja, Dženet se upoznala s Magomedovom preko interneta kada joj je bilo 16 godina. Dogovorili su susret uživo i on ju je, navodno, gotovo silom odveo k sebi.

Dnevnik je objavio fotografiju para na kojoj je mlada djevojka obučena u crno s velom preko lica u zagrljaju mladića, a oboje drže pištolj. Međutim, nije jasno jesu li ovo dvoje mladih bili službeno vjenčani, jer se na fotografiji ne vidi da Umalat Magomedov nosi vjenčani prsten.

Ključne riječi

Komentara 211

IU
Iučica
14:39 02.04.2010.

možda ih čekaju bosanci, i oni su poznati nadaleko

MA
Markan26
16:03 02.04.2010.

Kir mrzim siptare jer sam jednom pokvario drob jiduci burek kod njih Nikad vise! A ti si jedan od te neoprane sorte!

NO
Nomad
02:00 03.04.2010.

Ja sam Hrvat i katolik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije