Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojiti motorist
Povratak na članak

Bombaš napao NATO u Kabulu, četvero civila poginulo

Bombaš je pred središte vojne baze koja je strogo čuvana stigao na motoru kojeg je "opremio" eksplozivom

Komentari 6

RE
@rea
15:12 08.09.2012.

6 mrtvih, 5 ranjenih, uglavnom afganskih civila. Upravo dok se priprema obilježavanje 11-god. od ubojstva Shaha Massouda. Borio se je protiv sovjetske okupacije, zatim protiv talibana.

VL
OL
olovka
21:06 08.09.2012.

Nije ovo borba protiv Talibana, ovo je borba protiv NATOa (okupatora, steta sto ne crkavaju od kuge kao psi ,naravno ne u svojoj zemlji , vec gdje su otisli da ubijaju.

VL
IB
istina_boli
22:15 08.09.2012.

Hebes budalu, napao nato a pobio civile, kreten. Nato se najbolje napada podmetnutim bombama na daljinsko upravljanjem, spagom. Kad krelci naidju, povuces spagu i pitas bombicu, bus pukla?

VL
TO
Toni50
22:31 08.09.2012.

U bazi inače živi i trenira 2500 vojnika. + 4 civila koji su poginuli...

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:55 09.09.2012.

massouda su bili amerikanci! jer inače oni ne bi mogli instalirati ovu lutku od karzaija za prezidentea afganistana! massoud je bio dalkeo jači, ovaj trenutni predsjednik je anonimus za njega bio onda. šteta što nisu poginula 4 okupatorska vojnika, nego civili. mada, s druge strane, ovi su očito potpomagali okupatore, pa je ok i da oni krepaju. ovo je borba za oslobođenje okupirane zemlje. i sva sredstva su dozvoljena. a što je, vi večernjakovci, što ne izvještavate svaki dan o napadima talibana i ostalih boraca protiv okupatora u afganistanu? svakodnevno se tam ogine. ubijaju i vaši, to je jsano. svaki dan odlaze na letove, gdje ubijaju raznorazne kolone svatova, seljaka sa sijenom, šofere... eto, najnovije vijesti kažu da čak i tamo neki retardirani engleski princ hoće iz helikoptera pucati po nevinim ljudima. baš mi je dosadno, već dugo nije bilo nekakvog napada po engleskoj. bezvezno ljeto. pa kad će se već jednom taj rat protiv svih preseliti i na domaće terene, otkud su i došli?

VL
SE
Sejo
14:07 09.09.2012.

nekakav Bas me zanima odakle ti ta informacijada su Masosuda ubili Amerikanci ili je to samo tvoja pretpostavka sa motivom.Jer sam razgovarao sa mnogo Afghana i nikad nisam cuo takvu teoriju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.