Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanari evakuirani

Bomba iz 2. svjetskog rata grunula u Münchenu – zapalili se krovovi

Boćanje
Foto: Dusko Marušić
1/2
29.08.2012.
u 12:54

Svi su nam prozori popadali, a vrata su se raspala na tri dijela, ispričala je vlasnica salona

Bomba iz 2. svjetskog rata koja je pronađena u Münchenu detonirana je sinoć u kontroliranim uvjetima. Stanovnici četvrti Schwabing evakuirani su, no unatoč mjerama opreza, zapalili su se krovovi, javlja Reuters. 

– Morali smo je detonirati jer je pirotehničari nisu uspjeli deaktivirati. Bomba je detonirana sinoć oko 22 sata, a izazvala je nekoliko manjih požara. Od siline udarca iskre su poletjele i tako su se zapalila krovišta – kazao je glasnogovornik tamošnje policije.

– Ja ovdje imam frizerski salon. Još uvijek nam ne daju da uđemo unutra – kazala je jedna žena dodajući da postoji opasnost od urušavanja zgrade.

– Svi su nam prozori popadali, a vrata su se raspala na tri dijela – ispričala je vlasnica salona. 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:33 29.08.2012.

koliko bombi samo padaju dnevno u avganistanu..letjlecima bez pilota..stradanja ..

JA
jamanuša
15:22 29.08.2012.

ovo su bacali antifašisti jer su oni tada idanas imaju pravo ubijati di stignu i kako umiju.--to je još veća tragedija od one koju su načinili. pljuc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije