Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skup u njemačkoj
Povratak na članak

Bolnica Sv. Katarina najveća privatna investicija u zdravstvo

Ukupna vrijednost hrvatske i njemačke investicije u ovu bolnicu bila bi 250 milijuna kuna

Komentari 9

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
06:54 02.10.2014.

... još jedan član odbora za privatizaciju zdravstva... a i dobro se reklamiraju... sada im onaj treba prebaciti posla i novaca... zato i želi izaći iz riznice te sam preusmjeravati 23.000.000.000 kn članovima odbora i sebi...

VL
LO
loza
03:31 02.10.2014.

a gdje se Hrvati lječe koji su omogučili i omogučavaju tako nešto:) sad vidite čemu reforme zdrastva da se njemci imaju gdje lječiti.

VL
Avatar hdz1848
hdz1848
23:41 01.10.2014.

Tko kod nas ima novca, dobije termin kod doktora sutra. Nije to loše. Hvala.

VL
NV
novo vriijeme
08:10 02.10.2014.

Šta pomoćnik Varge Katavić priča, obračun putem dijagnostičkih grupa postupaka je uveden prije sedam godina. Zar pomoćnik ministra to ne zna. Varga ima dovoljno vremena da započne dva ključna programau zdravstvu i povede ih do kraja mandata, ali da lili ima hrabrosti i znanja to je upitno. Ugovaranje investicije u zdravstvu u kojem će se liječiti stranci je baznačajno u odnosu na riješavanje problema korupcije i neznanja u zdravstvu koje Varga riješava suradnjom sa smijenjenim Ostojićem. Ostojić kao i Bandić ima desetak prijava po DORH ovim ladicama koje nitko ne vidi a još postaje vargin glavni savjetnik, dok HDZ na svoju ogromnu sramotu drži svijeću. Kako nas HDZ misli nakon toga uvjeriti da imaju nultu toleranciju prema kriminalu,ispada da je imaju prema poštenju i znanju.

VL
MV
mvalid11
07:03 02.10.2014.

Licemjerno je nazivati takve privatne bolnice imenima svetaca. Zdravlje nije roba i ne bi se smjelo kupovati novcima. Ali to je jedna od vrlih vrijednosti kapitalizma. Nisam upoznata sa sadašnjim stanjem, polažu li još uvijek liječnici onu slavnu zakletvu kad u ovakvim slučajevima ona više nema nikakvog smisla? Bolje bi bilo da ih se pita hoće li prodavati zdravlje ili biti oni koji liječe i siromašne i bogaate i najvažniji im je čovjek i ljudski život a ne bogatstvo i profit.

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
10:09 02.10.2014.

Za koji mjesec imat ce mo legaliziranje eutanaziju, tako da ce se jednostavno rjesavati gradana koji nemaju da plate. Zato se vec neki sto imaju naziv DR u "demokratskoj" Americi i bore. Bore se da bolesnici koji nemaju novca da plate za zdravstvo da se euthaniziraju na "fin nacin". Ako nase bolesne i siromasne NATO prije nego sto se dovuku do bolnice ne otruju sa chemtrails-ima, sto bi bilo jeftinije a i moglo bi se vise siromasnih i nemocnih unistiti. Sto ide u prilog AGENDA 21 UN Sustainable Development. Za to se zlocinacka organizacija UN i zalaze!

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
09:55 02.10.2014.

Privatizacija je prava rijec za "reforme" samo su morali to uviti i sakriti od gradana pravo znacenje. Da bi te iste "reforme" znaci privatizacija, gradani podrzali naravno financijski, a da uopce ne znaju sta podrzavaju. Za te iste obicne male gradane od kojih se oduzima da bi se bolnice gradile, u tim istim bolnicama nema mjesta! Prodajte stan pa s punom kesom dodite, ako nemate pune kese nema ni za vas zdravstva! Bit ce jos gore...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.