Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznena prijava

"Bolestan sam i marihuanu sam zasadio zbog bolova!"

marihuana
MUP
04.06.2010.
u 17:53

– Neizlječivo sam bolestan. Od marihuane sam pravio čaj protiv bolova. Policija je bila korektna i zahvaljujem im što su me pustili da ostanem u kući.

U vrtu 57-godišnjaka s biogradskog područja zadarska policija pronašla je jučer prijepodne 21 stabljiku indijske konoplje visoke između pola metra i metar i pol. Policija navodi da je pronašla i 178 grama sasušene tvari, opojne droge marihuane.

– Pronađena je droga oduzeta, a protiv 57-godišnjaka je podnesena kaznena prijava – kazali su policajci iz PU zadarske koji su pretražili 57-godišnjakov dom temeljem naloga istražnog suca Županijskog suda u Zadru. Jučer smo telefonski razgovarali sa 57-godišnjakom koji nam je rekao:

– Neizlječivo sam bolestan. Od marihuane sam pravio čaj protiv bolova. Policija je bila korektna i zahvaljujem im što su me pustili da ostanem u kući.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar carlito
carlito
21:59 04.06.2010.

Evo meni se malo priprcalo pa neka mi oprosti prva koja naiđe..... Ako bude imala masnice ona je kriva jer se odupirala.....

KA
karlo69
08:38 05.06.2010.

..ja sam si jedva izliječio hemeroide sa neke 2 kile kokaina.... a imam i kurje oko na malom prstu lijeve noge, trebao bih za to k. oko jedno 3-4 kile.... ooopet suuuu juuuuutrrroooos prrrooooooocvaliiiiiiiiiii.. u žitu maaaakkkoooviiiiiii crrrveeeeeniiiiiii..

OB
-obrisani-
21:01 04.06.2010.

Eto ja sam u besparici, pa sam opljačkao banku. Oprostio mi Bog i Hrvatsko pravosudje LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije