Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORH

Bojna za specijalna djelovanja obilježila 11. obljetnicu

BSD (1)
Foto: MORH
1/11
08.09.2011.
u 18:29

– Vi jeste elitni dio OSRH i na to budite ponosni – kazao je zamjenik načelnika GS OSRH general-pukovnik Slavko Barić.

Bojna za specijalna djelovanja obilježila je danas u vojarni Drgomalj u Delnicama svoju jedanaestu obljetnicu.

– Vi jeste posebni. Vi jeste elitni dio OSRH i na to budite ponosni – kazao je zamjenik načelnika GS OSRH general-pukovnik Slavko Barić izrazivši zadovoljstvo što obljetnicu BSD-u može čestitati uime ministra obrane i načelnika GS OSRH. Kao jednu od najvažnijih odlika ove postrojbe izdvojio je izuzetno dobru prilagodljivost svakoj situaciji, što je danas u svakoj vojsci najveći izazov, ali i jedinstvo, zajedništvo i odlučnost njezinih pripadnika u izvršenju svih zadaća.

– BSD je postrojba OSRH spremna odgovoriti najvećim izazovima i u zemlji i u svijetu – rekao je brigadir Nikola Županić.

U sklopu obilježavanja obljetnice BSD-a mons Juraj Jezerinac služio je misu u crkvi svetog Ivana Krstitelja u Delnicama, a počast poginulim pripadnicima postrojbe odana je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred spomen-sobe u vojarni Drgomalj.

Komentara 13

OB
-obrisani-
18:42 08.09.2011.

Lipo ih je vidit.

NE
nebitan
20:23 08.09.2011.

Jeli to fagot od ZDRUGA? Hvala mu na svemu pogotovo na srpnju 95.

BA
balance
21:17 08.09.2011.

veeeeliki pozdrav svim pripadnicima bojne Zrinski VIRIBUS UNITIS

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije