Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S. Knezović iz Vukovara
Povratak na članak

'Bojim se što bi se moglo dogoditi ako radijatori ostanu hladni i tijekom zime'

Zbog blokade računa vukovarske gradske tvrtke Tehnostan, koja je uslijedila jer nisu podmirili dug prema distributeru plina PPD-u, od danas su radijatori u nekoliko stambenih zgrada u Vukovaru ostali hladni.

Komentari 3

Avatar MimaSt
MimaSt
18:47 29.10.2014.

Tako je susjeda... Želimo normalan život. Ali i to je u ovom "čudesnom" gradu očito puno za tražiti! :(

VL
SI
Sittingbull
09:35 30.10.2014.

Ovo je samo početak onoga što će nam priuštiti ova nova nesposobna gradska vlast. Demagogijom i lažnim obećanjima došli su na vlast i to je izgleda za njih početak i kraj svega. Jučer nam gradonačelnik poručuje da će OVIH DANA razmotriti problematiku grijanja. Čestitam gradonačelniče.

VL
MT
mladen.turcic
19:47 29.10.2014.

lijepa zena,dajtevjoj grijanje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.