Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Papina kavkaska turneja:
Povratak na članak

Bogu hvala, vraćamo se za tri dana

Izjava dana novinarima uoči putovanja u kontekstu je činjenice da papa Franjo voli kratka putovanja i ne voli dugo izbivati iz Vatikana

Komentari 4

DU
Deleted user
04:33 01.10.2016.

Vezani članci ... VL, povezani a ne Vezani članci! Vezani su u BiH i Srbiji, u Hrvatskoj je nešto povezano s nečim a ne vezano ...

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
13:55 01.10.2016.

Potpuni promašaj papine politike, što smo i sami vidjeli u svezi kanonizacije Stepinca, i što je svima nama jasno...samo papi nije??? To mu je već druga, ili treća, "pljuska" od pravoslavaca...čini se da mu to nije dovoljno, da želi "knock out"?!

VL
VV
vaser vaga
15:01 01.10.2016.

jel tatek Franjo katolik?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.