Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željela pomoći

Bogatašica doletjela iz Njemačke da plati Mamiću jamčevinu

Izabela Nina Kraus
Foto: Sonja Hoffman/VLM
1/3
Autor
Sonja Hoffman
16.03.2013.
u 14:07

Novinarima s kojima od jutra prati razvoj situacije pred općinskim državnim odvjetništvom, rekla je da je poduzetnica u mirovini.

Izabela Nina Kraus, kako tvrdi, prijateljica obitelji Mamić već 25 godina, sinoć je čula što se dogodilo Zdravku Mamiću te doletjela privatnim avionom iz Njemačke do Salzburga, otkud ju je privatni vozač dovezao do Zagreba kako bi platila jamčevinu Zdravku Mamiću, ukoliko mu bude određena.

Novinarima s kojima od jutra prati razvoj situacije pred općinskim državnim odvjetništvom, rekla je da je poduzetnica u mirovini.

- Mamićevu obitelj poznajem još od vremena kada su se radili transfera Zvone Bobana i Davora Šukera, rekla je Kraus držeći skupocjeni notebook u rukama i odjevena u skupu odjeću. Mamićevoj obitelji uvijek sam bila na pomoći, kadgod je bilo potrebno, dodala je.

>>Mamićevo uhićenje udarna vijest u srpskim medijima

 

Komentara 21

Avatar ljutatrava
ljutatrava
14:42 16.03.2013.

..kao u gangsterskom filmu:D,

GR
GradjaninČetvrtog Reda
22:07 18.03.2013.

Maminjo car ,plača mu se, da je frajer kao što se pravi trebao je malo odležati a ne ko grof, neka stara ljubav sa maturalca u Makarskoj '78 ga izvlači, nadam se da će gospodja dobiti ono po šta je došla.

Avatar pozitiva
pozitiva
14:40 16.03.2013.

...Dosta vise ponizenja postenih gradjana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije