Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donosi MAX!
Povratak na članak

Bob Brett: Australac koji je stvorio stvorio hrvatske teniske šampione

Bob Brett Čilića je počeo trenirati kada je mladi tenisač imao tek 15 godina, a nakon devet godina suradnje, svatko je otišao na svoju stranu, piše tjednik Max!

Komentari 3

PA
pavo
21:57 13.09.2014.

srbski - šampion //// hrvatski - prvak

VL
Avatar Daruvar_
Daruvar_
12:18 14.09.2014.

Pavo, nisi u pravu! "Prvak" je slavenska riječ, a upotrebljavaju ju i Srbi. Napiši "svetski prvak" u pretraživač i sâm ćeš se moći uvjeriti. "Šampion" je internacionalizam, ali također ima pravo građanstva u jeziku.

VL
Avatar Daruvar_
Daruvar_
12:19 14.09.2014.

Bob Brett upropastio je mnoge tenisače jer ne poštuje njihov talent koji želi kanalizirati prema svojoj viziji modernoga tenisača. Dok ga Čilić nije napustio, nije mogao očekivati uspjeh na svjetskoj sceni. Pa taj Brett nije ga znao ni naučiti kako servirati, a kamoli neke druge finese.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.