Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGLAŠEN SAMO JEDAN BANKROT
Povratak na članak

Blokirane račune ima više od 325 tisuća građana, a dužni su više od 40 milijardi kuna

Za sada je poznat samo jedan slučaj u kojem je sud otvorio postupak stečaja potrošača te rješenjem potrošačici iz Krapine odredio razdoblje provjere ponašanja u roku od pet godina i imenovao joj povjerenika.

Komentari 8

LI
liskovaca
09:05 18.10.2016.

pod hitno mjenjati ovršni zakon!!! Dug buja! Od tih 40 milijardi duga, pola je glavnica a ostalo su kamate i troškovi bilježnika i odvjetnika!!!

VL
IV
ivicaboldhead
08:43 18.10.2016.

Pola je majmuna koji su sami krivi a pola koji su ostali bez kruha u ovoj lopovskoj državi

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
09:08 18.10.2016.

malo vise od samog ive sanadera i njemu takvi slicni

VL
DU
dubravkai16
14:46 18.10.2016.

Pod hitno mijenjati Ovršni zakon jer je u korist odvjetnika i bilježnika. Također primjeniti zakon kojim se ograničava 1/3 dohotka za kredite. Mnogi dužnici bi problem riješili kreditom ali naši pametnjakoviči su donjeli zakon koji im to onemogučava pa im se tako dug svakodnevno povečava, na radost odvjetnika i bilježnika a i države jer naplačuje PDV. Svi zakoni koji su doneseni idu na štetu radnika i umirovljenika.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:29 18.10.2016.

U tamničkim vremenima smo se veselili ostvarenju parole naših osloboditelja: Na hrvatskom ramenu hrvatska puška, a u hrvatskom džepu hrvatska lisnica. Ova se samo djelomično ostvarila utoliko da je NATO puška na hrvatskom ramenu, a transatlanska platna kartica (sa crvenim brojkama) u hrvatskom džepu. Kada se ovme doda vlasništvo bankovnih konta, koji su ponekada i blokirani, to je sreća vjernog naroda kompletna. To što smo tražili, smo i dobili., zar ne?

VL
BU
bubimima
15:34 18.10.2016.

Tako je to u "državi " u kojoj se dugovi opraštaju i u kojoj osoba s 1400 kuna mirovine može napraviti milijunski dug.

VL
DU
Deleted user
08:37 18.10.2016.

Pola tih blokiranih je u blokadu došlo jer su probali živjeti iznad svojih mogućnosti. Ako nemaš dovoljno novca da si nešto priuštiš i ideš dići kredit da bi to kupio, nakon kredita imati ćeš još manje. Banke samo nude kreditee a narod koji želi kruha preko pogaće lijepi se na njih kao muhe na muholovku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.