Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ujedinjenje

Blok triju umirovljeničkih stranaka u svoje redove vabi i Hrelju i HSU

14.09.2022.
u 19:47

Ono što pobuđuje posebnu pozornost jest informacija da je predstavnik novonastale umirovljeničke platforme razgovarao i sa Silvanom Hreljom, jedinim saborskim zastupnikom Hrvatske stranke umirovljenika (HSU), kojeg se vodstvo HSU-a nekidan i javno odreklo, ograđujući se od svih njegovih javnih istupa i oduzimajući mu legitimitet da uopće govori uime HSU-a, očito mu zamjerajući sve bliskiju suradnju s vladajućom koalicijom kojoj je donio još jedan glas u parlamentu.

Komentara 2

ŹI
ŹIVAC
21:05 14.09.2022.

Koordinator je cijeli život selio iz jedne stranke i drugu! S takvim kadrovima ne možete ništa učiniti. Čim pričaju da im nije do fotelja odmah je jasno da ih jedino to interesira - malo važnosti u stare dane, Što bi mogli učiniti? Ništa! Visoke mirovine temeljem malih plaća je nemoguća misija!

BE
Berri
20:22 14.09.2022.

Trebaju zvati didu (500 mil.kuna) Škugora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?