Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR U ŠVICARSKOJ

Blog djece iz busa prije nesreće: Draga mama, ovdje je jako lijepo

'Klasse-Belgien-Unfall-Gruppe-im-'
''
15.03.2012.
u 07:15

Djeca su otvorila i blog da zabilježe trenutke školskih praznika u odmorištu Val d\'Annivers gdje su pohađala školu skijanja.

Slike radosti života: učenici iz Belgije sretno mašu i smiju se u kameru. Djeca iz 6. razreda snimaju svaki trenutak odmora za uspomenu. Otvorila su i svoj blog, da zabilježe trenutke školskih praznika u odmorištu Val d'Anniviers. Svi su pohađali školu skijanja.

>>Šok u Švicarskoj: Bus pun djece zabio se u zid tunela, 28 poginulih

– Draga mama, dragi tata. Danas sam otišao na skijanje čak i na crvenu i crnu stazu. Sva djeca već skijaju – pohvalio se roditeljima jedan dječak na blogu.

Djeca najviše vremena provode na stazi i vraćaju se u svoje apartmane tek kada počnu padati od umora ili gladi. Gomile fotografija, anegdote i osobni pozdravi roditeljima i prijateljima u Belgiju sa zimovanja u Švicarskoj svjedoče o bezbrižnom dječjem uživanju prije napornog nastavka školske godine. Neke poruke bit će zadnje zapisane dječje riječi u njihovu prekratkom životu.

– Najdraži mama, tata i Jakob. Ovdje je vrlo cool. Hrana je vrlo ukusna. Sve jako dobro funkcionira na snijegu. Ali jako mi nedostajete – napisala je jedna djevojčica.

Neka djeca zapisala su da im je jako lijepo unatoč tome što im tehnička pomagala ne rade na snijegu.

– Iako iPod ne radi, atmosfera je još uvijek sjajna – napisao je jedan dječak.

– Hej, mama i tata. Ovdje je jako lijepo. Moram sada zatvoriti svoj iPod jer želim uživati ​​u posljednjim danima odmora, jer je gotovo završen – piše 12-godišnji dječak roditeljima.

Atmosfera je ovdje poput vremena: svijetla, napisala je jedna učiteljica.

– Sunce sja. Belgijski dječaci i djevojčice iz šestog razreda trude se zadržati tu atmosferu – napisala je.

– Bok, mama i tata. Jako je lijepo ovdje. Pozdravite baku i djedicu. Do srijede... – napisao je jedan učenik.

Komentara 11

Avatar ambasadoor
ambasadoor
08:00 15.03.2012.

Tko je kriv......? za vase prekinute planove,misli,snove i sve ono sto cini zivot... Ni jedna robija vas 28 nece vratiti. Pocivajte...

DO
domagojb963
08:33 15.03.2012.

dariodario51 dali si ti normalan??

MI
mica1111
07:31 15.03.2012.

...o tugo i žalosti...spavajte anđelčići...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije