Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucaj pa pitaj
Povratak na članak

Blackwater - Nakon pokolja u Iraku promijenili 
su ime, ali metoda je ostala ista

Globalno najmoćnija zaštitarska vojska plaćenika ponovno u fokusu javnosti

Komentari 3

MU
mudrilopov
14:39 17.04.2014.

Takvih kriminalnih bandi placenika ima sve vise i vise, s obzirom da je 1/2 Americke ekonomije vojne prirode i par miljuna umirovljenih vojnika nema drugih prilika za naci posao, s obzirom da su vlasnici sve poslove preselili u Aziju gdje je jeftina radna snaga, onda se ove cija je jedina vjestina ratovanje unajmljuje za ovakve podrivacke i ubilacke akcije po zemljama treceg svijeta, kako bi se opljackali njihovi prirodni resursi. Nakon sto su eksponirani, promjenili su ime i nastavili po starome.

VL
SI
sikert
08:29 18.04.2014.

Osobno znam dečke koje rade za njih tj. oni su kao ogranajk CIA-e, rade za amere neke poslove ilegalno trenutno u Siriji, Libiji, Iraku,Avganistanu. Te novce koje oni tamo zarade naš radnik nikada neće vidjeti. Maldić od 32 godine je za par godina kupio stan, dva auta, apartman na moru, stan u Zagrebu pa sad recite da li je bolje biti na birou u RH ili raditi za amere.

VL
DA
davos24
18:53 17.04.2014.

Bravo Renata. A ne može se kontra novca silom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.