Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovarske majstori
Povratak na članak

Bjelovarske učenice Gabrijela, Matea i Nikolina vrhunske chefice

U Varaždinskim Toplicama na Danima hrvatskog kulinarstva bile su prvi put i odmah su osvojile prvo mjesto na 6. Karmelija kupu

Komentari 2

GP
GP66
14:51 23.12.2011.

Bravo djevojke Novinar sjedi 1,postoji li po tvom misljenju nasa rijec za CHEFICE?????

VL
MA
Marivs
12:25 08.12.2011.

Bravo djevojke. Čestitke mentorici. Samo još jedan od dokaza da je turističko ugostiteljska prehrambena škola vrlo vrijedna i kvalitetna . Nažalost i jako podcijenjena od samih mladih ljudi te njihovih roditelja. Ne , to nije škola konobarčina i pralja uu kuhinjama,nego jezgra i ćelija razvoja naše turističke zemlje . Dragi narode vrijeme je da se to prepozna kao u svim drugim civiliziranim zemljama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.