Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
40. godišnjica Srca
Povratak na članak

Bjeliš: Podržavam štrajk lektora jer se to trebalo davno riješiti

U četiri godine, dok je Račan bio hrvatski premijer, učinjeni su bitni iskoraci u približavanju Hrvatske Europi, u razvoju demokracije i ljudskih prava, izjavio je predsjednik Josipović

Komentari 3

FE
Felicijen
17:02 29.04.2011.

Gospodin Bjeliš podržava štrajk jer njemu plaćica ide i to redovito, bilo štrajka ili ne....

VL
OB
-obrisani-
18:17 29.04.2011.

U doba račanove 3. januarske (straho)vlade izvršen je bitan iskoraku u detuđmanizaciji i dekroatizaciji Hrvatske, kriminalizaciji Domovinskog rata, negiranju tekovina istog, neutemeljenim i prekomernim i montiranim progonima i suđenju generalima i braniteljima, sotonizaciji domoljublja, hrvatstva, negiranju srpske agresije, zločina, logora, izjednačavanju krivice za rat i agresiju, bezuvjetnoj politici pomirenja na štetu Hrvatske, a na korist agresora srbije, legalizaciji ne genocidu nastale tvorevine rs, srljanju u novu jugosferu sa srpskom dominacijom, nekritičkom pogodovanju vanjskom neo-liberalizmu, rasprodaji naCIONalnog bogatstva i kompanija, povećanju vanjskog duga, deficita budžeta, nezaposlenosti, manjim plaćama, mirovina........ riječju, bio je to bitni iskorak ka svekolikoj katastrofi Hrvatske. Toliko o crvenoj pravDI i pošteYU

VL
OB
-obrisani-
18:24 29.04.2011.

Što se tiče opiranja novim zakonima, treba razmotriti nisu li ista u funkciji zloupotreba te autonomije sveučilišta, s ciljem nametanja kadrova i rješenja koja negiranju njegovanje nacionalnih vrijednosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.