Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
francuska

Biznismeni Strauss-Kahnu plaćali zabave s prostitutkama

\'(FILES) - Picture taken on August 29, 2011 shows Dominique Strauss-Kahn and his wife Anne Sinclair leaving their residence in Georgetown in Washington. Strauss-Kahn and his wife Anne Sinclair areto
AFP/Pixsell
18.11.2011.
u 20:30

Biznismeni i policajci organizirali su zabave za direktora MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna

Francuska policija pozvat će Dominiquea Strauss-Kahna na ispitivanje zbog njegovih veza s prostitutkama u vrijeme dok je obnašao dužnost direktora MMF-a. Prvo će biti ispitan kao svjedok, a onda i kao osumnjičenik. Istražujući mrežu prostitucije na sjeveru Francuske, policija je slučajno otkrila da su neki biznismeni Strauss-Kahnu redovito plaćali otmjene prostitutke.

Sve kroz njegove ruke

Nova seksualna afera vezana uz čovjeka koji je trebao biti predsjednički kandidat francuskih socijalista izbila je samo šest mjeseci nakon što je u New Yorku uhićen pod optužbom da je silovao sobaricu. Iako je Strauss-Kahn oslobođen optužbi, njegova politička karijera krenula je nizbrdo. Ova nova afera mogla bi biti mnogo ozbiljnija. Naime, u organiziranju zabava sudjelovali su biznismeni, ali i policajci.

Priča Florence (30) osobito je zanimljiva. Ona je istražiteljima ispričala kako je tijekom šest godina s bivšim direktorom MMF-a bila 11 puta, i to u Parizu, na sjeveru Francuske i u Washingtonu. Za sudjelovanje na zabavama dobivala je 500 do tisuću eura, a kaže da je na tim zabavama uvijek bilo više žena i da nisu sve bile prostitutke.

"Žene su na zabavama prolazile kroz njegove ruke. Bilo je ondje i drugih muškaraca, njegovih prijatelja, koji su plaćali sve račune za te provode", priča Florence, koja je neposredno uoči Strauss-Kahnova uhićenja s njim i još jednom djevojkom bila u ekskluzivnom hotelu u Washingtonu, gdje su zajedno dobile honorar od 2400 eura. Dok se on s dvije lijepe Francuskinje zabavljao u hotelu, nedaleko od toga mjesta, u sjedištu MMF-a, održavala se konferencija za novinare na kojoj je morao biti i Strauss-Kahn. U veljači 2009. bio je na jednoj konferenciji u Parizu. U večernjim satima s dvojicom svojih prijatelja otišao je u restoran, gdje su ga u privatnoj prostoriji čekale prostitutke. Jedna od njih kaže da se nije mogao suzdržati, već ju je odvukao u zahod.

Zajednički seks

Neke od njih pričaju kako je povremeno bio nasilan. Direktor jedne francuske farmaceutske tvrtke nalazi se u zatvoru zbog svodništva zato što je Strauss-Kahnu redovito "nabavljao" djevojke, a kaže da je to rado činio jer mu je vrhunsko zadovoljstvo bilo upražnjavati seks zajedno sa Strauss-Kahnom. Nijedan od njih ne vidi zašto je problematično to što su ovome političaru omogućili da se zabavi.

Ključne riječi

Komentara 49

LU
lutomirski
21:19 18.11.2011.

u cemu je sad problem ?????

OB
-obrisani-
21:24 18.11.2011.

a kaže da je na tim zabavama uvijek bilo više žena i da nisu sve bile prostitutke. ~~~~~~~~~~~ Eto, bilo je i postenih i casnih cura... Ipak nije sve u nofcu....

Avatar flegmatik
flegmatik
20:59 18.11.2011.

Muktas jedan! Ipak, nadam se da ce jednom napisati kuharicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije