Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskok

Nakon što se onesvijestila u sudnici određen joj pritvor

branka pavošević (1)
VL
15.07.2011.
u 12:31

Branki Pavošević određen je jednomjesečni pritvor, no ona tu odluku nije čula jer se u sudnici onesvijestila te je prevezena u bolnicu.

Branki Pavošević, bivšoj šefici HDZ-ova računovodstva te sadašnjoj vijećnici te stranke u Kloštar Ivaniću, koja se sumnjiči za zloporabe položaja i ovlasti u aferi Fimi media, Erna Dražančić, sutkinja istrage zagrebačkog Županijskog suda, odredila je jednomjesečni istražni zatvor.

Istražni zatvor određen joj je na zahtjev USKOK-a zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, a odluku koja je na neko vrijeme sprema iza zidina zatvora u Remetincu B. Pavošević nije čula. Naime, njoj je na početku istražnog ročišta pozlilo, onesvijestila se u sudnici te pala na pod, zbog čega je vozilom Hitne pomoći prevezena u KBC Dubrava.

Ako je riječ samo o nesvjestici prouzročenoj iscrpljenošću i šokom, kada joj bude bolje, bit će prevezena u Remetinec. Ako je pak riječ o ozbiljnijim zdravstvenim problemima, onda će, umjesto u Remetinec, biti prevezena u Bolnicu za osobe lišene slobode.

Branka Pavošević na zagrebački Županijski sud dovedena je malo prije 12 sati. Došla je u pratnji policajke i bez lisica na rukama. Uhićena je dan prije, a nakon što je policija obavila pretragu njezine kuće, odvedena je u USKOK na ispitivanje.

Ona je inače u aferi Fimi media već bila saslušavana kao svjedok te je tada vrlo detaljno opisivala na koji je način novac stizao u HDZ te kako ga je ona poslije toga po nalogu Ive Sanadera i kome distribuirala.

Komentara 58

DU
Deleted user
22:34 15.07.2011.

toni50 , tursko kopile, srbine mrš u p..... ma..... šugo jedna pljuj po svojim bradatim protama.

OB
-obrisani-
14:42 15.07.2011.

hej BRANKA BRANKA tko je kriv zbog našeg rastanka (IVO)

ZE
zendraf
16:35 15.07.2011.

da li to ja ne znam hrvatski, ili pola ovog foruma? zar se ne kaže da nekome pozli, a ne pozlije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije