Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno
Povratak na članak

Bivšoj direktorici riječke Veletržnice ribe dvije godine zatvora

Dolores Margan Kastrapeli (52) zbog gospodarskih je malverzacija teških ukupno 260 tisuća kuna osuđena na jedinstvenu kaznu zatvora od dvije godine – godinu bezuvjetno, a godinu uvjetno, s rokom kušnje od tri godine

Komentari 8

Avatar Slito
Slito
20:10 04.05.2015.

Gospodjo Tamara!,..zaboravili ste navesti iz koje je stranke "gospodja lopov ",.. ili se to nesmije znati? Nije slucajno iz HDZ-a?...bojite se jer uskoro dolaze na vlast. Ja nagadjam da je doticna clan SPD-a,..ili se varam?

VL
TV
tv5378
20:14 04.05.2015.

Samo u Hrvatskoj riba smrdi od repa,u svim normalnim drzavama je obrnuto.

VL
PI
Pikador
23:19 04.05.2015.

Tko da sudi SDP ?????************************Niste liprimjetili, ni u Rijeci ni drugdje ne sudi se ako si SDP. Marina je izuzetak jer im se zamjerila išla je samo u korist građana a kumu nije dala dio naivka ( zaštita se u svakoj mafiji plaća a to ona nije znala). SDP su jedini bogom dane poštenjačine. ****************************** A za komentatora "objektivno..." il si plaćen il se ne sjećaš da je DORH Rijeka bio opomenut što ne istražuje kuma Linića za tržnice i Tršćanski račun itd. , a nedavno izdali naglašavam ničim izazvanu izjavu da je Linič univerzalno pošten. Svatko može biti pošten u nekoj konkretnoj istrazi i do sada samo Linić ima univerzalno poštenje ovjereno od riječkog DORH. Lakrdija je skroman pojam prema toj sprdnji sa stvarnošću.

VL
AR
Artemisia
20:52 04.05.2015.

A gdje je komentar na ovo misljenje da "U Rijeci odvjetnistvo dobro radi" ? naime , rijecka udruga " Rijecani protiv korupcije " vec godinama dostavlja kile i kile dokumentacije i prijava, svjedocanstva i sl o malverzacijama i kradjama onih onih koji vec 20 godina pljackaju ovaj grad, a da se nikad nista istrazilo nije ! Serifi su uvijek na vlasti, makar samo malo kliznu iz vlade u Sabor, ali se ne daju ! Vrlo duboko razgranata kriminalna hobotnica ! U nju nije htio dirati bajic, a nece nitko ni sada !

VL
AR
Artemisia
20:46 04.05.2015.

Cenzura ne voli kritikeOpet mi se ne objavljuju komentari , iako iznosim opce poznate cinjenice !

VL
OB
Objektivno...
18:32 04.05.2015.

Toga ima svugdje, a ne samo u Rijeci. Ali, izgleda da u Rijeci odvjetništvo i sud radi posao kako Bog zapovijeda... A ne, pet metaka u glavu ko fol u nužnoj obrani

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.