Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pranje novca?

Bivši iranski guverner uhvaćen s čekom od 54 milijuna eura!

Njemačka policija
DPA/PIXSELL
04.02.2013.
u 18:20

Mazaherija su 21. siječnja carinici pretražili u zračnoj luci u Dusseldorfu. U privatnoj prtljazi pronašli su ček u vrijednosti od 300 milijuna venecuelanskih bolivara.

Bivšeg guvernera Iranske središnje banke Tahmasba Mazaherija njemačke vlasti uhvatile su s čekom vrijednim 54 milijuna eura, izvijestio je Bild am Sonntag, piše The Star online.

Mazaherija su 21. siječnja carinici pretražili u zračnoj luci u Dusseldorfu nakon što je doletio iz Turske. U njegovoj privatnoj prtljazi carinici su pronašli ček u vrijednosti od 300 milijuna venecuelanskih bolivara.

Njemačke vlasti istražuju je li taj ček s ogromnim iznosom dio operacije pranja novca. Mazaheri tvrdi da je novac trebala potrošiti vlada Venezuele za izgradnju 10 tisuća domova.

Mazaheri je na čelu Iranske središnje banke bio do 2008. godine.

>>Ahmadinejad: Spreman sam postati prvi Iranac u svemiru

>>Vojni adut: Iran pokazao novi nevidljivi zrakoplov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije