Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Bivši glavni urednik slovenskog Dela počinio samoubojstvo

Danilo Slivnik
Delo.si
06.01.2012.
u 21:56

Nagađa se da je podlegao pritisku nakon što su ga mediji povezali sa slučajem nećakinje Alenke Karner, koja je sa suprugom uhićena u Austriji zbog sumnji da su zarađivali ilegalnom prodajom anaboličkih steroida preko interneta.

Danilo Slivnik, bivši glavni urednik i direktor slovenskog lista Delo, u petak je pištoljem u svom stanu u Ljubljani počinio samoubojstvo.

Nagađa se da je podlegao pritisku nakon što su ga mediji povezali sa slučajem nećakinje Alenke Karner, koja je sa suprugom uhićena u Austriji gdje čekaju izručenje SAD-u zbog sumnji da su zarađivali ilegalnom prodajom anaboličkih steroida preko interneta.

Špekulira se kako su Slivnik (62) i njegov sin, koji su se u posljednje vrijeme bavili građevinom i u to ulagali veliki novac bili povezani s Karnerovima preko fiktivnih tvrtki za pranje novca od ilegalne prodaje steroida.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar morski covik 3
morski covik 3
22:46 06.01.2012.

ode EUJanez....

UK
Ugo Kajvez
23:04 06.01.2012.

VL ............. kad će te se probuditi? ................ sprema se rat - možda najveći od WWII u perzijskom zaljevu a vi glavu u pjesak i priče o slovencima (sućut radi stradalog gospodina) .................

DU
Deleted user
22:24 06.01.2012.

Zasmrdit će pola slovenske elite po aferi steroidi jer se radilo o nevjerojatnom volumenu novca (preko 30 milijuna eura na ilegalnoj prodaji steroida). Pokojnik je bio stric glavne protagonistice i pitanje je samo da li su bili frontmeni nekog moćnijeg pol. klana ili ne.. Sudeći po epilogu, reklo bi se da će ova afera zalomiti vrlo visoko na slov. pol. sceni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije