Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši državni odvjetnik:
Povratak na članak

'Snowden je tajne dokumente pustio u javnost zbog javnog interesa'

Bivši državni odvjetnik Eric Holder naglašava da Edward Snowden treba imati pošteno suđenje. -Mislim da bi pri donošenju odluke o odgovarajućoj kazni trebala biti uzeta u obzir korist nacionalne rasprave koja je uslijedila- zaključio je Holder

Komentari 9

ST
stomugromova
09:13 31.05.2016.

Snowden će u SAD imati pošteno suđenje po principu - "Cionisti te tuže,cionisti ti sude" !!

VL
NE
neboiznadzagreba
10:15 31.05.2016.

Javni interes nije, niti može biti, totalna kontrola sve komunikacije i skrivanje istine o postupanju države prema građanima, javni interes je dosljedno se pridržavati svega što se tiče ljudskih sloboda i prava; Snowden je taj koji je zastupao javni interess i za to ga treba nagraditi, a ne goniti i osuđivati.

VL
DU
Deleted user
11:51 31.05.2016.

Amerika koja se na sva usta hvali sa svojim ljudskim pravima a ima koncentracijski logor Gvantanom gdje zatvorenici nemaju zajamčena ljudska prava. Amerika koja po Svijetu ima na stotine takvih logora na tajnim lokacijama arlauće o poštenom suđenju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:37 31.05.2016.

umjesto neopozive ostavke predsjednika obame, svih šefova tajnih službi, smjene u vrhu pentagona, u americi je počeo lov na vještice, snowdena, sve koji razotkrivaju goleme razmjere špijunaže, manipuliranja. javni interes je u ovom slučaju pogažen. američka javnost je dosta mlitavovo reagirala, i američka politika sad zna da može gaziti još jače. rusi rade slične stvari, ali 189 puta manje i slabije. ne zaboravi da amerika kontrolira internet, svi serveri su u njezinoj službi. i ovo što si jedni drugima pišemo, oni imaju prije nego se tu objavi. onih famoznih 13 servera. svi bivši šefovi službi dolaze naknadno k pameti. kad odlučuju, onda je jedna priča. kad ne, onda su sasvim pitomi mačci.

VL
ST
stomugromova
17:47 31.05.2016.

Snowden je izložio svoj život smrtnoj opasnosti,boreći se za slobodu američkih građana,okupiranih od cionističkog režima.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
14:21 31.05.2016.

Problem je taj u Americi o pitanju Snowden da zakon štiti Ona djela koja se kostiju sa ljudskim pravima i sloboda Američkog naroda pa onda kako možemo osigurati pošteno sudjeluje Snowdenu u Americi. Snowden je imao snage i hrabrosti zaa američki narod koji je bio nepravilno špijuniranje i invazijom privatnih sloboda koje bi trebale biti zakonom zaštićene ali nisu da bi državni odjeli mogli špijunirati nad Američkim narodom i potom pitanju saznati ono kaj ih zanima a u drugoj ruci govore o ljudskim pravima koje nemaju veze sa njihovim zakonom. To bi mi nazvali duplim standardom koji je Snowden htio dati do znanja Američkoj javnosti i potom po zakonu ga bi mogli kazniti je običan dvoličan zakon koji treba pod hitno izmjeniti da bi Američki privatni život bio zaštićen na koje ima puno pravo u demokratskom sistemu. Dakle sada vidimo dokaz da Amerika daje lekcije Rusiji Kini i Drugim zemljama kako treba vodit računa o Ljutskim pravima a kod kuće radi obrnuto i otkriva privatan život Amerikancima. Zahvalimo Putinu da je dao sklonište Snowdenu da neboder po Americi uhvaćen i nepravilno osuđen. Hvala Snowdenu na toj ideji da je otkrio tajno špijuniranje Amerikanaca koji to nisu znali. Poželimo Snowdenu dobro zdravlje i da bude imao miran život bez opasnosti onih koji ga vrebaju a isto i Putinu da je razumio Snowdena.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:21 31.05.2016.

ono kao Rusi to ne rade, kod njih su ljudska prava zajamcena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.