Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA JUGU ZEMLJE

Bivši čileanski predsjednik poginuo u padu helikoptera: Još troje je ozlijeđenih

Bivši čileanski predsjednik Sebastian Pinera u helikopterskoj nesreći, arhiva 
Foto: /XINHUA
1/3
06.02.2024.
u 22:38

Vladini izvori koje je citirala La Tercera rekli su da su četiri osobe putovale u helikopteru kada se srušio i da su trojicu "pronašle prve hitne službe"

Bivši čileanski predsjednik Sebastian Pinera poginuo je u utorak u helikopterskoj nesreći na jugu zemlje, objavila je lokalna novinska kuća La Tercera. Reutersu su i tri izvora potvrdila da je u nesreći poginuo Pinera.

Vladini izvori koje je citirala La Tercera rekli su da su četiri osobe putovale u helikopteru kada se srušio i da su trojicu "pronašle prve hitne službe". 

Čileanska nacionalna agencija za katastrofe SENAPRAD potvrdila je da se helikopter srušio u južnom gradu Lago Ranco i da je jedna osoba poginula, a da su tri osobe ozlijeđene.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

Avatar LoveBaby21
LoveBaby21
08:16 07.02.2024.

Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije