Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera Bankomat

Protega po izlasku iz Remetinca: Unutra mi je bilo prekrasno!

protega (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
28.04.2010.
u 16:22

Nakon petomjesečnog istražnog zatvora u Remetincu, osumnjičeni u aferi Bankomat pušteni su na slobodu.

Josip Protega, Ivan Sladonja i Mario Kirinić, bivši čelnici Hrvatske poštanske banke, danas su nakon gotovo pet mjeseci pušteni na slobodu iz istražnog zatvora u Remetincu.

– Bilo mi je prekrasno – kratko je Josip Protega odgovorio na pitanje kako mu je bilo u zatvoru.

Policija i USKOK sumnjiče trojku da su plasiranjem više rizičnih kredita oštetili banku kojoj su bili na čelu, a istraga je pokazala da joj je nanesena šteta od 328 milijuna kuna.

USKOK je tražio da bivši bankari ostanu u Remetincu dok se ne ispita još devet svjedoka, što je sudac istrage Krešimir Devčić odbio jer smatra da ti iskazi nisu više toliko značajni kao na početku istrage. Zbog toga je izrekao osumnjičenima zabranu mjere komuniciranja sa svjedocima. USKOK je najavio žalbu na odluku suca.

Ključne riječi

Komentara 43

UT
utatica
18:24 28.04.2010.

treba im oduzeti uz putovnice i imovinu dok se svi veliki rizični krediti ne naplate pa da vidiš reda za godinu dvije!

RI
ricard
18:24 28.04.2010.

Koliko puta treba sanirati poštansku banku(ovo je 3. puta što ja znam)da bi netko shvatio kako je to HDZOV-a krava muzara koju ovaj zatupljeni narod treba hraniti do besvjesti. Inače ovakvih ljudi tipa Protega puna je Hrvatska i zahvaljujući našem zakonodavstvu i pravosuđu sve se više množe.vlada se još uvjek bavi golf igralištima.čestitam....

Avatar black_bloc
black_bloc
16:54 28.04.2010.

Samo gamad iz kraDEZa ZNA kako su uništili državu za sljedecih 100 godina.....Ostalo je povijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije