Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova verzija

Bivši agent CIA-e: Bin Laden je umro prirodnom smrću 2006.

'(FILES): This undated file photo shows former, late al-Qaeda leader Osama bin Laden at an undisclosed place inside Afghanistan.  Osama bin Laden is dead and gone but his demise was trotted out April
'-'
21.05.2012.
u 20:21

Turski političar tvrdi kako zloglasni terorist nije ubijen lani u akciji američke vojske

Turski političar i bivši agent američke tajne službe CIA u intervjuu za ruski Channel One izjavio je kako je vođa al-Qaede Osama bin Laden umro prirodnom smrću još u lipnju 2006. Prema službenoj verziji priče, bin Ladena su u njegovom skrovištu u Pakistanu ubile američke snage u svibnju 2011. godine.

Berkan Yashar tvrdi kako je osobno poznavao trojicu čečenskih tjelesnih čuvara koji su uz zloglasnog talibanskog vođu bili sve do njegove smrti, kojoj su i posvjedočili. Ta trojica Čečena navodno su ga i pokopala u planinama na pakistansko-afganistanskoj granici. Yashar je također ustvrdio kako su je jednog od tjelesnih čuvara CIA otela prije no što je Washington objavio da je bin Laden ubijen, te da im je Čečen otkrio gdje su ga pokopali.

- Čak i da cijeli svijet vjeruje da je ubijen lani, ja u to nikako ne mogu vjerovati. Nije bilo napada. To su predstavili kao veliku pobjedu da poreznim obveznicima pokažu da ne plaćaju porez bez razloga - uvjeren je Yashar.

Ključne riječi

Komentara 50

DE
dejavu
20:36 21.05.2012.

ovom se izgleda vise ne živi ...

UK
Ugo Kajvez
20:53 21.05.2012.

Zato je pao onaj helić sa cijelom jedinicom seal-ova koji su \"izveli\" akciju obračuna sa OBL - om ... da se ih ušutka .........

OB
-obrisani-
10:20 22.05.2012.

Cijela priča oko smrti Osame Bin Ladena je u domeni \"Snjeguljice i sedam patuljaka\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije