Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što nas čeka u 2012.

Bit će to godina seksa bez emocija, preljuba i prostitucije

castor
Duško Marušić Čiči /PIXSSEL
11.01.2012.
u 15:07

Hrvatska je Jarac ove godine i samim tim ima prednost za opstanak. Jarac je pravi zemljani znak koji se drži čvrstih principa, kaže pulski astrolog Castor.

 

 

 

 

 

Numerolozi, astrolozi i majstori tarota – šest eminentnih stručnjaka s tog alternativnog polja – pripremili su za čitatelje Večernjeg lista odgovore na šest najčešćih pitanja vezanih za standard, financije, politiku, Europsku uniju, ljubav, erotiku i seks. Castor, inače i osnivač Udruge za promicanje života bez droge, alkohola, poznati je pulski astrolog, a bavi se bavi se filmom, fotografijom i poezijom. Prema njegovim prognozama čeka nas godina puna preljuba, burnog seksa, kratkih veza i razvoda, a rješenje gospodarskih problema vidi u malim tvrtkama i poduzetnicima.  

 

 

 

Standard

Radnih će mjesta biti sve manje, ali će ih više biti u malim tvrtkama s novim profesijama. Naša je zemlja pod utjecajem Saturna, koji u polju rada ne voli mase pa neće biti masovnih zapošljavanja. Opijeni narod dat će moć pojedincu koji će moći spuštati cijenu rada i degradirati radnike.

 

 

Sigurnost

Mir nije zajamčen pa ne obećava ni socijalni mir te kaže da će i dalje biti velikih nepravdi, stoga, neka nam je Bog na pomoći. Ljudi će izlaziti na ulice i tražiti svoja prava, no neće ih dobiti. Moć pojedinca nad masom nikad nije donosila mir.

Politika i nova Vlada

 Vlada ima dobar horoskop, ali će nam puno lagati. Milanović, Škorpion i drzak igrač, bit će krut i nepristupačan i rijetko će govoriti suvislo. Najjači će mu adut biti to što će stati na rep pljačkašima. Koalicija će se ozbiljno zatresti oko svibnja.

Financije

 Merkur i Mjesec vladaju novcem pa će se razviti mala trgovina – brža i stalnija. Protok novca trebao bi biti puno brži. Strani će kapital pritjecati, ali preko malih igrača i pojedinaca. Kravata i odijelo te diploma u džepu nisu pokazatelji znanja rada s velikim kapitalom. Mentalno smo vrlo nazadni.

Europska unija

 Gledaju nas i slušaju, čak nam i misli čitaju, što je dobro ako nas primaju u svoje gnijezdo. Bit će puno kritika, posebno na turizam i zdravstvo, koje se mora modernizirati i privatizirati. Prava pojedinaca nisu ni na prosječnoj razini. Jupiter će sve htjeti popraviti. Uzgred, EU će se raspasti do 2014. godine.

Ljubav, erotika i seks

 Seksualnost neće biti na visokoj razini jer Mars, koji je u Djevici, nije dobro aspektiran pa će se mnogi brakovi raspadati – zbog preljuba. Seks će se odvojiti od ljubavi, prostitucija će harati. Ljubavi će biti kratke i žestoke. Romantičari se neće usrećiti, a švaleri će dočekati svoj trenutak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije