Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šef HDZ-a

'Bit će pravo čudo ako ovaj proračun donese gospodarski rast'

Ivica Kostelić
Zoran Grizelj
28.11.2012.
u 16:26

– Proračun za 2013. godinu loša je kopija prošlogodišnjeg u kojemu nema ni riječi o investicijskim projektima – poručio je šef HDZ-a Tomislav Karamarko.

– Proračun za 2013. godinu loša je kopija prošlogodišnjeg u kojemu nema ni riječi o investicijskim projektima – poručio je šef HDZ-a Tomislav Karamarko na konferenciji za medije. Naglasio je da je takav proračun vođen političkom demagogijom s kojim je očekivanje rasta gospodarstva pravo čudo. Po njegovu mišljenju, takvo planiranje samo će još više produbiti recesiju.

– Najbolje bi bilo da Vlada uza sve najavljene registre koje planira objaviti objavi i registar raspoloživih investitora, ako ih uopće ima – kazao je Karamarko.

– Nakon povećanja PDV-a, struje, vode i grijanja, nova 2013. godina donijet će čitav niz novih poskupljenja, a proračun će, kako se čini, još dodatno osiromašiti naše seljake i poljoprivrednike – rekao je Goran Soldo, tajnik Odbora za gospodarstvo. Zaključili su da premijer Milanović i njegova vlada u Saboru potenciraju bezobrazluk.

– Ton i gard im je prepotentan. Kad ne znaju obrazložiti, bezobrazni su – zaključio je Karamarko.

>>HDZ ne podržava proračun za 2013.: Rast će zaduživanje

Komentara 30

GI
giglibigli
16:46 28.11.2012.

bit će pravo čudo ako se izvućemo iz ovih govana u koja je hdz gurnuo državu,pravo čudo

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
17:23 28.11.2012.

Proračun za 2013g je prepun manjkavosti i loš je poput proračuna iz 2010 i 2011g. Ništavan i loš za gospodarstvo. Da je HDZ na vlasti Proračun bi bio uvećan za 50 milijardi i bilo bi za sve Novca kao blata.ta. Opet bi usvojili crne vreće i hmmmm

OB
-obrisani-
16:45 28.11.2012.

Neteba trosit rijeci na Milanovicevu vladu a jos manje na ishlapjelog lihvara Linica , vlada je sposobna samo za razne popise i naravno nove poreze i dizanje cijena . Indikativan je clanak o Linicevom porezu na nekretnine , ugrozeno okoko 30 000 radnih mjesta a clanak se ni komentirat nemoze?! A valjda ce i ministar rada izaci uskoro sa svojim nekim popisom , npr "spisak nezaposlenih zaslugom kokosje kolalicije " to bi bio lijep spisak , bravo kokosari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije