Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečano u Poreču

Biskup Milovan pozvao na ređenje svog nasljednika

'01.08.2011., Zagreb - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor u banskim dvorima sastala se s Porecko-pulskim biskupom monsinjorom Ivanom Milovanom Photo: Marko Lukunic/PIXSELL'
'Marko Lukunic/PIXSELL'
06.11.2011.
u 16:39

Ređenje mons. Dražena Kutleše je u subotu 10. prosinca u 10 sati u Poreču, javila je Ika.

Porečki i pulski biskup mons. Ivan Milovan još je jednom pokazao svoju kršćansku veličinu i uputio poziv na biskupsko ređenje mons. Dražena Kutleše u subotu 10. prosinca u 10 sati u Poreču, javila je Ika.

 - Mons. Kutleša izabrao je za biskupsko geslo riječi "U tebe se, Gospodine, uzdam!" I mi biskupu želimo snagu od Gospodina te hrabrost, odlučnost i zauzetost u izgrađivanju Crkve, pozvao je biskup Milovan.

Komentara 3

OB
-obrisani-
20:28 07.11.2011.

Koji smo mi ljigavci...

OG
Oger
17:46 06.11.2011.

I blesavi narod ce doci na redjenje druga Kutlese. Nitko ne ce sjesti na zemlju pred crkvom i ne pustiti ga unutra. Hrvati.

M3
Miške 3
12:22 07.11.2011.

Da li znadete da je Bozanić pred Vatikanom proglasio biskupa Milovanom ludim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije