Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga Nazaret:
Povratak na članak

'Biskup Komarica zaslužuje Nobelovu nagradu za mir, a ne napade i prijetnje'

"Mi, prognani Hrvati iz Banja Luke i banjalučkog područja, svjedoci smo strašne nepravde, koja nam je učinjena", poručuju iz Udruge Nazaret.

Komentari 16

DU
Deleted user
13:37 24.05.2016.

Komšije se okupile pa komentarišu čovjeka kojem se najmanje treba suditi, a koji je jedino pogrešno napravio to što je upozorio da su srbi iz te svoje tzv. republike srpske istjerali preko pola milijuna bošnjaka i hrvata. Biskup Komarica nije ustaša, niti je ustaški vikar, a jedina mu je krivnja izgleda što i on nije napusti vašu divnu tvorevinu, nastalu na genocidu i zločinu. Čovjek se ne može ne zapitati zašto Bošnjaci i Hrvati 95. nisu dobili zeleno svjetlo da vas lijepo stjeraju u kut pa da svi produžite na traktorima u obećanu svetu zemlju. Jedino što bi se dogodilo, a to je da bi vas vaš duhovni vođa Slobo preusmjerio na sveto srpsko tle Kosovo, kao što je pokušao i s bežanijom i okupiranih dijelova Hrvatske.

VL
NE
Nemesis100
11:14 24.05.2016.

Zanimljivo je to da se nisu oglasile brojne udruge za zastitu ljudskih prava iz Hrvatske i dale podrsku slobodi govora i podrsku biskupu Komarici. Trebala bi nas i zabrinuti pasivnost Dragana Covica koji nije reagovao kako treba zbog njegovog prijateljstva sa Dodikom. Dok je Bozo Ljubic reagovao kako treba i upozorio javnost na pritisak prema biskupu Komarici od stranje vlasti i oporbe iz entiteta RS kao i medija koji djeluju na tom podrucju.

VL
DU
Deleted user
12:37 24.05.2016.

Sacekajte sa Nobelovom nagradom,u redu pre njega stoje mnogi vasi heroji.Pavelic,Luburic,Stepinac...

VL
Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
11:09 24.05.2016.

Obzirom ko je sve dobio Nobela za mir zadnjih godina - to im dodje kao poprilicno neprikladan vid podrske !!

VL
NI
Nik123
10:53 24.05.2016.

A da popovi poslusaju papu Franju i da se pocnu baviti iskljucivo vjerom?

VL
JU
Jugoivo
23:25 12.06.2016.

"Što se babi tilo, to se babi snilo!" Ma kad ćete se "spustiti na zemlju?!"

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
10:51 24.05.2016.

Vi bosanski hrvati bi se trebali malo vise boriti za vasu BiH a ostaviti Hrvatsku na miru.

VL
LM
livadhii.madh
13:34 24.05.2016.

da nije ovaj cjenini gospodin dadigne glas protif dodikove fasiste iostalej cetnike hrvati danas nebi bili u rs.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.