Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadno nevrijeme

Kiša i tuča za samo 15 minuta potopile Biograd na Moru

Biograd na moru (1)
Foto: čitatelj 24sata
1/3
20.04.2012.
u 12:39

Vatrogasci su imali pune ruke posla s ispumpavanjem vode, a policija je izvijestila da su građani imali problema s bujicama

Snažno nevrijeme popraćeno obilnim pljuskovima i tučom sručilo se oko 10 sati na Biograd na Moru, donose 24sata.

U samo petnaestak minuta Biograd na Moru bio je "zaogrnut" bijelim pokrivačem, a zbog poplavljenog podvožnjaka na ulazu u grad promet za sva vozila bio je obustavljen.

Vatrogasci su imali pune ruke posla s ispumpavanjem vode, ali, na sreću, nisu imali dojava o drugim poteškoćama. Iz policije su izvijestili da su građani Biograda na Moru imali problema s bujicama.

Komentara 2

MI
Mirisna
20:20 20.04.2012.

Biograd na Moru?! Ima li u Hrvatskaoj još neki Biograd da ovaj mora imati dodatak \"na moru\"? Nema. ...

MI
Mirisna
10:24 21.04.2012.

Biograd na Moru?! Ima li u Hrvatskaoj još neki Biograd da ovaj mora imati dodatak \"na moru\"? Nema. Ima zato Biograd u Srbiji, koji zovu Beograd na srpsko-hrvatskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije