Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
silovanje

Osuđenik za pljačku ponudio sumještanki prijevoz pa je silovao

silovanje
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
07.07.2011.
u 09:01

Prije mjesec dana 17-godišnja A. Bilić sjela je u kamion osuđenog silovatelja i otad joj se gubi svaki trag.

Nevjesta nam je došla kući plačući i rekla nam da ju je susjed silovao. Nije sebi došla od sinoć. Stalno plače. Sada su na policiji i ona i naš sin, rekli su nam roditelji supruga 24-godišnjakinje iz mjesta u okolici Biograda koju je, kako navodi policija, u srijedu poslijepodne silovao 50-godišnjak iz istog mjesta.

Policija navodi da je do silovanja došlo uz prometnicu Biograd – Benkovac, i to nakon što je 50-godišnjak djevojku sreo u Biogradu i ponudio joj prijevoz do kuće. Skrenuo je, kako navodi policija, na makadamski put u Jankolovici nadomak Biograda i silovao 24-godišnjakinju.

Policija je izvijestila da je nakon silovanja 50-godišnjak 24-godišnjakinju odvezao kući. U obitelji 24-godišnjakinje bili su potreseni.

Žive kuću do kuće

– On je našu nevjestu i svoju suprugu često vozio u Biograd na posao. Jučer je našu nevjestu vozio s posla i rekao joj da će je odvesti kući.

U jednom trenutku skrenuo je na makadam i napao je. Užasno je to što je učinio majci dvoje djece – rekli su nam iz obitelji silovane 24-godišnjakinje dodajući kako silovatelj također ima djecu, pa i unuka.

Njegova kuća nalazi se odmah pokraj kuće 24-godišnjakinje, a on je otprije poznat policiji po imovinsko-kaznenim djelima. Policija nije navela ni njegov identitet, no potvrđeno nam je da je prije više godina sudjelovao u razbojstvima i pljačkama turista na zadarskom području te je zbog toga navodno odležao više godina u zatvoru. Maskiran, s još nekoliko svojih kompanjona, noću je napadao turiste koji su bili u kamperima uz cestu. U njegovoj smo kući razgovarali s njegovom suprugom koja nam je rekla da su optužbe protiv njega lažne.

U pritvor na 30 dana

– Znam za što je moj suprug sve sposoban, no znam da on nju nije silovao – rekla nam je supruga 50-godišnjaka. Istražni sudac Vladimir Mikolčević odredio je 50-godišnjaku pritvor do 30 dana zbog mogućeg utjecaja na svjedokinju i zbog opasnosti od ponavljanja djela. (fš)

Komentara 52

Avatar blackula9
blackula9
09:33 07.07.2011.

autostopiranje dođe kao samoposluga za manijake

ML
mladazemlja
09:38 07.07.2011.

Opet srbin povratnik? Pa taj teror je nemoguć!

MO
mozel
09:19 07.07.2011.

Znaci ima jos Paravinja koji sticu praksu za silovanja a aksnije i ubijanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije