Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Khariah Saber

Bin Ladena izdala je najstarija i ljubomorna supruga

osama (1)
AFP/PIXSELL
09.03.2012.
u 19:55

– Ona je takva rogoborna baba da nije čudo što ju je i sam teroristički vođa izbjegavao – piše u dokumentima pakistanskih obavještajaca

Osama bin Laden “pao” je zbog ljubomore svoje najstarije žene! Prema svemu sudeći, terorističkog vođu američkoj CIA-i “otkucala” je Khariah Saber, Bin Ladenova najstarija žena koja nije mogla podnijeti da je Osama zapostavlja provodeći vrijeme na trećem katu rezidencije u Abbotabadu isključivo sa svojom najmlađom suprugom Abdel Fatah al-Sada, koja je poslije ranjena u napadu američkih SEALS-a.

Ni u paklu veće ljutnje

– Nema ni u paklu veće ljutnje od ljutnje nezadovoljne žene – izjavio je pakistanski brigadir Shakuat Kadir koji je vodio istragu o skrivanju terorističkog vođe. Prema američkoj, službenoj verziji događaja, Bin Laden je lociran praćenjem jednog od njegovih kurira, no Kadir tvrdi kako to nije ni blizu istini.

– Saberova je, nakon dolaska u sklonište u koje se preselila početkom prošle godine, doslovno poludjela jer Binu Ladenu, osim do mlade Fatah, nije bilo ni do jedne supruge. Stupila je u kontakt s CIA-om i otkrila sklonište, a znala je i cijelo vrijeme nakon toga da je vila u Abbotabadu pod nadzorom – kaže Kadir koji je, u okviru svoje istrage, imao pristup i spisima pakistanske obavještajne službe ISI te zapisima razgovora s Bin Ladenovim suprugama i djecom koji su nakon napada američkih specijalaca “izolirani i ispitani”. Prema dokumentima pakistanskih obavještajaca, upravo je Bin Ladenova najstarija supruga, do čijeg je dolaska tajno sklonište savršeno funkcioniralo, svojevrsna “rogoborna baba”.

Ništa bez mučenja

– Ta je žena toliko agresivna da njezino ponašanje prema okolini graniči sa zlostavljanjem. Nije čudno da ju je Bin Laden izbjegavao, jer čak se ni naši ispitivači nisu u njezinoj prisutnosti ugodno osjećali. Nikakvo priznanje iz nje se ne može izvući, osim ako se ne upotrijebe metode mučenja, a žene i djecu ne želimo mučiti – stoji u zapisniku pakistanskog ISI-ja.

Prema izvještaju brigadira Shakuata Kadira koji obuhvaća pune 64 stranice, Bin Laden se u Abbotabadu nalazio još od 2005., no bez ikakve pomoći pakistanskih dužnosnika koji, tvrdi se, o boravku vođe Al-Qa’ide na tlu njihove zemlje nisu imali pojma.

Komentara 89

Avatar Gotcha!
Gotcha!
22:29 09.03.2012.

zbrisal na sport,nekaj o Trapatoniju kaj ja znam...prpa.prpa,a ja bi sam malo prospikal z njim

OB
-obrisani-
23:07 09.03.2012.

Ivica Pepelko - Rane devedesete

OB
-obrisani-
12:24 11.03.2012.

Pa ovo postaje afghanistanska sapunica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije