Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA KOSTOVIĆ:
Povratak na članak

'Bilo bi idealno da dijete odrasta uz majku, na selu, i da se katkada potuče i s drugom djecom'

"Naš mozak na kupnju reagira 
kao na kaznu. Zato nam i pokušavaju podmetnuti da je cijena od 99,99 kuna nešto dobro"

Komentari 14

SI
sol i kapulica
09:40 29.01.2015.

U tvom birokratiziranom i komuniziranom svijetu i mozgu vjerojatno bi trebalo odmah i pozatvarati sve najcitiranije neuroznanstvenike koji su došli do spoznaje da je za dijete bolje i zdravije da odrasta uz majku nego uz dvojicu tata ili da se npr. vere po drveću i trči nego da recimo glumi u frljavom kazalištu i gleda sve one gadosti na što tvoja pravobraniteljica, naravno, ne reagira... I za kraj pitanje… Jesi ti prije bio @profesorzag ???

VL
RO
robertek
13:36 29.01.2015.

Čovjek je samo rekao da djeca danas nezdravo odrastaju okruženi betonskim zgradama. gustim prometom, roditelji se ne vraćaju kući prije 18 h (znači da ih odgajaju ustanove), internet, mobiteli, ako se dva dječaka potuku od toga se radi javni skandal. Ne znam što je tu NAČELNO POGRIJEŠIO. Da zdravije je da djeca odrastaju uz majčinu prisustvo, da su u dodiru s prirodom i da koji put mogu učiniti kakvu nepodobštinu. Kakva pravobraniteljica, wtf????

VL
SI
sol i kapulica
09:42 29.01.2015.

@stipeprof U tvom birokratiziranom i komuniziranom svijetu i mozgu vjerojatno bi trebalo odmah i pozatvarati sve najcitiranije neuroznanstvenike koji su došli do spoznaje da je za dijete bolje i zdravije da odrasta uz majku nego uz dvojicu tata ili daa se npr. vere po drveću i trči nego da recimo glumi u frljavom kazalištu i gleda sve one gadosti na što tvoja pravobraniteljica, naravno, ne reagira... I za kraj pitanje… Jesi ti prije bio @profesorzag ???

VL
Avatar Hrvat300
Hrvat300
16:15 01.02.2015.

Ovo je diskriminacija prema samohranim očevima.Sramota.

VL
DU
Deleted user
15:55 03.02.2015.

Sačuvaj me bože da djeca odrastaju samo uz majku. Znam sasvim dovoljno takvih mladih majčica. Dok njihova dječica već od šest, sedam ujutro crkavaju u vrtiću, one fino s frendicama doma na terasi ispijaju kavice. Kad su mu već platile vrtić onda nek tamo bude bar osam vur na dan. A i one se trebaju malo odmoriti. A ove bajke o divnom i krasnom selu i zločestom gradu su samo to, bajke. Ja živim na selu pa mogu reči da je to obična bedastoča. Nema nikakve razlike, ljudi su jednako pokvareni na oba mjesta.

VL
DU
Deleted user
19:40 31.01.2015.

I u takovim uvjetima odrastanja ne bi bilo niti puno alergija, predebele djece, ovisnika o kompjutorima i sl. Ali to je prošlo vrijeme jer ni selo više nije što je nekad bilo. I na selu se djeca čude kada vide kravu, a nekad vrijedne domaćise i domaćini postali su ovisnici o inim serijama od 505 nastavaka, gdje na kraju majka ustanovi da je sama sebi kći.

VL
CA
cajnik
14:40 29.01.2015.

!!!!

VL
DU
Deleted user
10:40 31.01.2015.

I ta osoba se naziva znanstvenikom? I čovjekom?

VL
TH
than
11:13 29.01.2015.

Da, tucnjava je vrhunac ljudske evolucije... Kod nas je izgleda titula akademika toliko srozana da to vec spada u sferu vjerovali ili ne.

VL
DU
Deleted user
08:54 29.01.2015.

Bilo bi bolje, a nedvojbeno značajno manje pogrešno i štetno da se akademik drži svoje bneuroanatomije a probleme ponašanja prepusti onima koji to bolje znaju od njega. Još jedan iz plejade onih koji znaju sve.

VL
ST
Stipeprof
08:40 29.01.2015.

Ne bi li na ovu izjavu trebala reagirati pravobraniteljica za djecu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.