Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živjeli mladenci

Bill Clinton iskeširao dva milijuna $ za kćerino vjenčanje

Chelsea Clinton svadba
Autor
Zorana Bajt
25.07.2010.
u 20:27

Al Gore nije pozvan, ali se očekuje dolazak Obame, Oprah Winfrey, Barbre Streisand, Stephena Spielberga...

Bill i Hillary Clinton, najmoćniji bračni par Amerike nakon Obama, odlučili su, unatoč prijašnjim financijskim teškoćama, odriješiti kesu i za subotnje vjenčanje svoje kćeri jedinice dati oko dva milijuna dolara.

Opsadno stanje

Tako barem tvrde američki mediji, koji su već mjesecima zaokupljeni otkrivanjem svih detalja o “vjenčanju desetljeća”, udaji Chelsea Clinton (30) za svoga dugogodišnjeg dečka Marca Mezvinskyog (32). Iako to još nije službeno potvrđeno, svi već znaju da će se svečani čin održati na raskošnom imanju Astor Courts u slikovitom

mjestašcu Rhinebeck na obalama rijeke Hudson, udaljenom dva sata vožnje od New Yorka. Najam posjeda stajao je oko 200.000 dolara.

Strani novinari i tajni agenti već danima opsjedaju Rhinebeck, a lokalno stanovništvo već je obaviješteno da će u subotu zbog ceremonije biti zatvorene neke ceste. CBS navodi da se za catering brinu ekskluzivni Blue Ribbon Restaurants i St. Regis and Olivier Cheng Catering and Events, a očekuje se da će to stajati oko 750.000 dolara. Organizatorica vjenčanja Claudia Hanlin izjavila je za ABC da će sva hrana, piće, priprema i posluga najvjerojatnije stajati oko 1500 dolara po gostu, a očekuje se da će biti pozvano oko 500 uzvanika. Za cvjetne aranžmane potrošit će se oko 250.000 dolara, 40.000 za glazbu, 35.000 za fotografije i 30.000 za zaštitare.

Hitna dijeta

Očekuje se i da će sretna mladenka nositi vjenčanicu poznatoga kreatora Oscara de la Rente, koja će stajati oko 25.000 dolara. Na popisu gostiju su i predsjednik Barack Obama, Barbra Streisand, Stephen Spielberg, Oprah Winfrey, bivši britanski premijer John Major, medijski magnat Ted Turner i mnogi drugi slavni i bogati. Clintonov bliski suradnik i bivši potpredsjednik Al Gore neće biti na vjenčanju. Nije želio otkriti zašto niti je potvrdio da nije pozvan, kao što mediji nagađaju.

Sretni roditelji također nisu željeli otkriti ni jedan detalj o vjenčanju svoje jedinice. Bill Clinton je samo priznao da je smršavio kako bi bio elegantan dok kćer vodi pred oltar, a Hillary Clinton izjavila je “kako se može kladiti” da će se ponosni otac sigurno rasplakati.

Komentara 5

BO
boston
22:07 25.07.2010.

Kod nekih bi se to zvalo \"mijesani brak\", Clinton-Mezvinsky. No, zahvaljujuci modernim pogledima, oboje su po nacionalnosti Amerikanci, pa je sve ok.

ST
strsica
23:16 25.07.2010.

Hoce li i mama Levinski biti pozvana.

IS
istina123
09:06 26.07.2010.

Nebi je ženijo ni za pola Amerike a kamo li za pišljiva dva miliona dolara . A ti Zorbica kaj ti veliš, lijepa je nema kaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije