Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriven recept

Bijela kuća objavila jednu od najstrože čuvanih tajni!

tamiflu
Reuters
02.09.2012.
u 18:00

Bijela kuća objavila je na svojim stranicama recepturu za “White House Honey Ale”, pivo s medom koje u kuhinji rezidencije glavni kuhar predsjedniku sprema već godinu dana.

Ako posjedujete bakreni kotlić, nekoliko emajliranih posuda te nešto ječma, hmelja i meda, nema nikakva razloga da ne uživate u istom pivu koje za ljetnih dana ispija američki predsjednik Barack Obama. Bijela kuća objavila je na svojim stranicama recepturu za “White House Honey Ale”, pivo s medom koje u kuhinji rezidencije glavni kuhar predsjedniku sprema već godinu dana.

Prema 4-minutnom videoreceptu koji je predstavio Sam Kass, pomoćni kuhar, ali i glavni pivar Bijele kuće, uz standardne sastojke, ključ je u prirodnom medu koji se prikuplja iz košnica smještenih uz predsjednikovu rezidenciju.

– Vrlo smo ponosni na ovo pivo koje u Bijeloj kući proizvodimo već dulje od godinu dana. Do sada smo napravili litre i litre piva – kaže Kass.

Posebno je zanimljivo da je recept objavljen nakon zahtjeva dviju udruga kućnih pivara koji su se pozvali na Zakon o slobodi informacija.

Komentara 8

Avatar ukurtapash
ukurtapash
19:25 02.09.2012.

to obama radi pivo da se ljudi napiju prije nego krenuti u diebold glasovanje. :)

LS
Ljuti Sipak sa Kacine
22:17 02.09.2012.

Kazu da se bira zove B. S. , sad, ko kapi ca to oce rec ??

Avatar Idler 3
Idler 3
18:22 02.09.2012.

E moj Obama, trebal bi ti vidjet kak se pri nam dela vino i to poznate sorte - Delanec, Glavoboljček, Mirogojček...ma to te ja pitam >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije