Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

BiH: Trostruko ubojstvo u Visokom, devet ranjenih

bih
Enes Begičević
14.05.2010.
u 20:39

Osim troje ubijenih, duševni bolesnik Nedim Fejzić. ranio je još devet osoba, od kojih je petero djece u dobi od jedne do četiri godine.

Trostruki ubojica uhićen je večeras oko 19.45 sati nakon policijske potjere u Visokom u Bosni i Hercegovini.

Osim troje ubijenih, duševni bolesnik Nedim Fejzić (40) ranio je još devet osoba, od kojih je petero djece u dobi od jedne do četiri godine. Svi su, uključujući i ubojicu koji se opirao prilikom uhićenja, prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevo.

Ubojica je naoružan nožem ušao u dvije kuće u selu Hlapčevići i ranip tri odrasle osobe koje su odmah preminule od teških ozljeda.

Navodno se radi osobi koja je nedavno došla sa liječenja u nekoj od ustanova te se nedavno doselila na ovo područje.

U hvatanju ubojice sudjelovali su i neki mještani koji su uspjeli svladati ubojicu. Ubrzo su na mjesto događaja stigli pripadnici Policijske uprave Visoko, Jedinice za podršku MuPa ZDK, kao i sve raspoložive snage MUP-a ZDK, koji su situaciju u selu i užem dijelu grada stavili pod kontrolu.

Svi ozlijeđeni, među kojima i djeca, su u teškom stanju i nalaze se na operaciji. Mnogi imaju ozljede trbuha nastale od uboda nožem.

 

Komentara 202

OB
-obrisani-
14:21 15.05.2010.

12 ispravak, 8 + 4 je 12, ne 16

OB
-obrisani-
16:31 15.05.2010.

golubice

SC
Scroog
20:46 15.05.2010.

Ajde curo, ne bulazni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije