Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadoknada kazne
Povratak na članak

BiH: Ratni zločinci, ako imate dovoljno novca, ne morate ići u zatvor

Izračun se temelji na cijeni jednog zatvorskog dana od 50 eura. Iznos su platila dvojica muslimana – Amir Ćoralić i Atif Krkalić te jedan Srbin – Branko Pudić

Komentari 4

Avatar deziderij
deziderij
07:37 11.08.2016.

Tko ima dovoljno novca čak niti ne dođe pred sud. Kod nas plaćaju i daju mito s opljačkanim novcem za koji bi trebali odgovarati i biti osuđeni. U zemlji nemogućih mogućnosti i mogućih nemogućnosti sve je moguće i sve je normalno a Bosna se po tom pitanju uopće ne razlikuje - tamo je još gore.

VL
IS
istri
10:27 11.08.2016.

HR: lopovi ako imate novca ne morate u zatvor. razlika sto zlocinci ubijaju narod a ovi drugi nakon Toga prezivjele pokradu.

VL
Avatar maxist
maxist
12:26 11.08.2016.

hrvatska praksa kaže da se lopove,ubojice i kriminalce od formata čuva "kao zjenicu oka svog"....država je njihova a izmjene i dopune svih zakona se rade po narudžbi šefova i u njihovom interesu ......Ostali se blokiraju, ovrše i otjeraju na most ili si sami presude........

VL
Avatar mason
mason
03:02 11.08.2016.

Pa je li u Splitu prije par mjeseci onaj muslimani iz Australije silova Svedanku i platio isto ovako .To kao nesto u Hrvatskoj bolje pravosude pa se treba cudit .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.