Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ČE ODLUČITI AMERIČKE IZBORE

Biden i Trump su u egalu, izbore bi mogao presuditi treći kandidat koji u anketama dobiva 12% glasova

05.04.2024.
u 08:00

Robert F. Kennedy mlađi nećak je ubijenog predsjednika Johna F. Kennedyja i zastupa nešto što su demokrati zastupali prije 20 ili 30 godina, dakle više se obraća klasičnoj radničkoj, pa i vjerničkoj bazi. Okuplja i dio protestnih birača te će tako potencijalno uzeti glasove i republikancima, a ne samo demokratima, smatra analitičar Mate Mijić

Komentara 20

Avatar Krabat
Krabat
08:16 05.04.2024.

je, je u egalu je isto ko i Putin u Rusiji, jadna li nam majka kakve gluposti pišete

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:33 05.04.2024.

Trump je optuženik u sudnici 15. travnja 2024. jer njegovi argumenti da je originalne tajne državne dokumente koji su mu bili dostupni odnio iz ureda zato što su njegovi i on ima dosmrtni imunitet od bilo kojeg sudskog progona nisu prihvaćeni. Rečeno mu je da mu se sudi u državi New York i da u njezinim zakonima nema ništa slično njegovom traženju imuniteta od svega. New York je država sa svojim vlastitim zakonima.

KA
kalafat123
11:59 05.04.2024.

Nakon Orbanu poziv Milančetu da posjeti Mar-a-Lago biti će presudan na izborima u SAD-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije