Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bračni par bez pozivnice večerao s Obamom

bijelakuca1
Facebook
26.11.2009.
u 10:34

Bračni par iz Virginije unatoč strogom osiguranju tajne službe bez pozivnice ušao je na večeru koju je Barack Obama priredio u čast indijskog premijera.

Američka tajna služba, elitna postrojba koja je zadužena za osiguranje predsjednika Baracka Obame, doslovno je u šoku nakon sigurnosnog propusta koji su agenti napravili u utorak navečer u vjerojatno najbolje čuvanom objektu na svijetu, Bijeloj kući.

Bračni par iz Virginije, Michaele i Tareq Salahi, tada su bez ikakva problema, svečano odjeveni, ušetali na državnu večeru sa 300 uzvanika koju je američki predsjednik priredio u čast posjeta indijskog premijera Manmohana Singha.

Iako nisu imali pozivnice, niti su bili na listi gostiju, Salahijevi su sasvim normalno ušetali u Bijelu kuću, prošli sigurnosnu provjeru oružja kao i ostatak uzvanika te uživali u raskošnoj večeri.

Michaele je priliku iskoristila kako bi se i fotografirala s američkim potpredsjednikom Bidenom te nekoliko visokih dužnosnika i poznatih novinara. Priča je "iscurila" u medije nakon što je Michaele fotografije objavila na svom profilu na Facebooku.

- Provjeravamo što se doista dogodilo, no činjenica je da su Salahijevi doista prisustvovali večeri. Bitno je naglasiti da predsjednik Obama niti ostali gosti nisu bili niti jednog trenutka u opasnosti, jer su Salahijevi prošli magnetometarsku provjeru kao i ostali uzvanici. Oružje ne bi mogli unijeti - izjavio je Ed Donovan, glasnogovornik tajne službe.

Komentara 4

OB
-obrisani-
14:45 26.11.2009.

ha,ha,ha ,svaka cast ovom paru....trebalo je tako nesto smisliti i imati muda uciniti

AG
Agramer198
11:25 26.11.2009.

Ne kužim zakaj i Obama nema ono \"S Predsjednikom na kavici\".. Sigurno bi puno ljudi htjelo porazgovarati sa njim.

CA
CaptainAmerica
16:35 26.11.2009.

morali su se usavrsavati na stotinama vjencanja na koja nisu bili pozvani...The Real Wedding Crashers...hahaha klasika...svaka cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije