Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEDO PRODANOVIĆ:

"Bez oklijevanja ćemo za svjedoke zvati Sanaderove bivše suradnike"

čedo prodanović (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/3
19.07.2011.
u 23:40

Odvjetnik Goran Suić najavio je pak kako bi se braniteljskom timu mogla pridružiti i Jadranka Sloković, najpoznatija hrvatska odvjetnica

– Prije svega je došao na pravnički način braniti svoje postupke. Postupci su do sada tekli mimo njega. Sada je bilo krajnje vrijeme da uzme aktivniju ulogu – rekao je za Dnevnik Nove TV odvjetnik Ive Sanadera Čedo Prodanović.

– On nije djelovao na pustom otoku. Mora se gledati djelovanje odgovornih institucija, ali to ne znači da će ih se kriminalizirati. Već ih je DORH predložio kao svjedoke. Ljudi koji imaju najbolja saznanja o tome kako se radilo najbolji su svjedoci, a ako se pokaže potreba za potvrdu nečega ili čak demantiranje, mi ćemo bez ikakva oklijevanja njih predložiti za svjedoke – odgovorio je odvjetnik bivšeg premijera na pitanje je li moguće da ne spomene bivše suradnike.

Kazao je kako trenutačno rade na žalbi o pritvoru te da će u roku od tri dana žalbu i podnijeti.
– Bijeg je jedna od osnova za pritvor, a mi ćemo dati argument da se dobrovoljno vraćao u Hrvatsku. Jamčevina je pak priča za daleku budućnost – napomenuo je.

– Za početak će se razgovarati o Fimi mediji. Uvijek se USKOK dogovara o terminu i o tome  koji će predmet biti prvi na ispitivanju pa nema razloga da ovdje ne bude isto – dodao je Prodanović te kazao kako će se braniti činjenicama, a ne parolama.

U večerašnjem Dnevniku HTV-a odvjetnik Goran Suić najavio je pak da bi se njihovu odvjetničkom timu mogla pridružiti i Jadranka Sloković, najpoznatija hrvatska odvjetnica. Ona pak nije ništa službeno htjela potvrditi, no kazala je da će rado prihvatiti poziv jer je to "velik slučaj, vrlo zanimljiv i kompleksan" te da je to "jedan veliki izazov za odvjetnika".

Ključne riječi

Komentara 62

LR
ljerka ribolina
09:30 20.07.2011.

tomo72 ....kaj pak tebi, kaj je netko uopće nešto i pokrenuo?ha,ha čekaj kotač zamašnjak! ili čekaj dok naraste trava zelena

DO
downunder
09:34 20.07.2011.

Znam da nije tema ali susjedi javljaju da je uhapsen G. Hadzic

DI
dinamo82
08:30 20.07.2011.

kaj svjedočit,pa isto su krivi ko i on

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije