Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put u propast
Povratak na članak

Bez kredita braniteljske će zadruge u likvidaciju

Od 44 zadruge u Karlovačkoj županiji preživljava ih šest, sedam, jer ih nezaposleni branitelji nemaju otkuda financirati

Komentari 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:24 17.01.2014.

Kog vraga treba toliko udruga?

VL
Avatar banijac68
banijac68
18:22 17.01.2014.

Svi bi potporu prije nego i jednom lopatom udare u zemlju po mome saznanjem i razgovorima sa dosta ljudi po Hrvatskoj kada dobiju potporu za bilo koju vrstu rada i obrta prvi je da si kupe auto i onda opetopet plač je je potpora bila mala i da ne mogu da počnu sa radom a u stvari šta treba 44 udruge ili zadruge ako se samo čeka da država pomaže . ko počne od nule i onda zna cijeniti svoj rad a tko poćima da kreditima i potporama od toga nema niš. Ako sade Božična drvca i Lješnjake a što rade ostatak godine. Moje mišljenje je da sade krumpir,jagode češnjak i ostalo što se može svaki dan prodati imali bi više posla i više zarade i bez potpore .ALI kada dođeš na plac u Hrvatskoj sve je domače povrće iz velike hladnjače ili kao moja susjeda domače iz LIDLa kila mrkve 5kuna na placu bund grinzajga 7kuna ali kako kaže susjeda domače je sa sam to vezale HHHhahhahahahahah

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:26 20.01.2014.

Partizani su imali samo Subnor, a ovi imaju stotine udruga, čije poslovanje stoji na klimavim, neki i na sumnjivim nogama, a svi nejedinstveni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.