Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignuta optužnica

Bernie Ecclestone u Njemačkoj optužen za primanje mita

'Formula One commercial supremo Bernie Ecclestone arrives for the third practice session of the Singapore F1 Grand Prix at the Marina Bay street circuit in Singapore September 24, 2011.  REUTERS/Tim C
Reuters/Pixsell
17.07.2013.
u 13:46

Pod istragom je nakon što je jedan njemački bankar osuđen za primanje 44 milijuna dolara mita od Ecclestonea za prodaju udjela u Formuli 1

Vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone optužen je u Njemačkoj za primanje mita, a to je i sam potvrdio, javlja Guardian.
Pod istragom je nakon što je jedan njemački bankar osuđen za primanje 44 milijuna dolara mita od Ecclestonea za prodaju udjela u Formuli 1.

Vlasnik Formule 1 kaže kako je 2006. godine pred sudom u Münchenu bio prisiljen dati novac bankaru Gerhardu Gribkowskyom da ga on ne bi prijavio britanskim poreznicima te da po njegovu mišljenju to nije bilo mito.

– Moji odvjetnici primili su optužnicu. U njoj se navodi da sam ja navodno nekog podmitio. Zapravo ništa nije bilo nelegalno – kaže Ecclestone.

>> Bernie Ecclestone: Novcem se ne može kupiti sreća

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije