Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABOR

Bernardić, Ostojić, Stazić i Josipa Rimac u ožujku bili samo na jednoj sjednici

Davor Bernardić, Josipa Rimac, Rajko Ostojić i Nenad Stazić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
08.04.2016.
u 15:18

Sabor je prošli mjesec radio 14 dana, a najmarljiviji je bio HDZ-ov Goran Marić

Sabor je objavio podatke o prisutnosti zastupnika na sjednicama u ožujku. Sabor je prošli mjesec radio 14 dana, a najmarljiviji je bio HDZ-ov Goran Marić, koji je bio na svim sjednicama, prenosi HRT. Davor Bernardić, Rajko Ostojić i Nenad Stazić iz SDP-a te Žarko Tušek i Josipa Rimac iz HDZ-a nazočili su samo jedan dan u ožujku.

Najprisutniji su zastupnici Mosta, u prosjeku devet dana, a među njima je i Robert Podolnjak, koji je radio 12 dana.

– Nastojim dolaziti na posao svaki dan jer u Mostu smatramo da je to obveza saborskih zastupnika. Sjednice ionako traju samo tri dana pa ostatak tjedna možemo raditi s građanima u izbornim jedinicama – rekao je Podolnjak u Studiju 4 na HTV-u. Gordana Sobol iz SDP-a rekla je da je obveza u Saboru mnogo, ne samo na sjednicama – tu su i odbori, rad s građanima...

>> Predsjedništvo Sabora prihvatilo odluku o neisplati naknade za odvojeni život kad Sabor ne zasjeda

Komentara 13

DU
Deleted user
15:55 08.04.2016.

kad ce se takve stvati promjeniti, kad ce ti ljudi odgovarati za svoje postupke, kad ce snositi sankcije zbog krsenja "propisa" onda ce i nesto biti od nase zemlje...ovako je i majmunu jasno da mogu raditi sto zele i daa se sve svodi na njohov moral a svi znamo kakav je....pravila moraju biti stroga kao i kad radis kod privatnika...cak i stroza..onda ce se malo drugacije ponasati..ovako...tko vas jeb.....narode

ST
strsljen2013
15:52 08.04.2016.

Kako je to zanimljivo. Ja neka ne dođem jedan dan na posao slijedi automatski otkaz.

KA
kapunjohan
15:36 08.04.2016.

Ako je sjednica sabora, drugo odpada- rad sa građanima itd. Ja nisam mogao samo tako ne doći na ,,radno mjesto,, protokol i sankcije su bili jasni- blago zastupnicima, sami sebi određuju plaće i bonitete, kazne, nagrade, ocjenjuju se sami četiri godine, dobro im je kad su ,,vladajući,, a u oporbi isto tako živi se komodno i dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije