Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Bernardić: Na proslavu 30. rođendana potrošio sam 17.000 kn

bernardic
Slavko Midzor/Pixsell
06.06.2010.
u 15:47

Novi šef zagrebačkog SDP-a izbjegavao odgovore na mnoga pitanja.

Novi šef zagrebačkog SDP-a fizičar Davor Bernardić u emisiji "Nedjeljom u 2" izbjegao je odgovoriti na mnoga pitanja, pa i na pitanje hoće li SDP pomoći u prikupljanju 450 tisuća potpisa za referendum o ukidanju nekih prava u Zakonu o radu.

Rekao je samo da SDP podupire tu inicijativu. Nije dao ni ocjenu Vlade niti rekao treba li Tuđmanu graditi spomenik u Zagrebu. Vjeruje da je Ante Gotovina nevin, a da Zoran Milanović, koji ga je lansirao u politiku kad ga je stavio na listu za Sabor, nije napravio ni jednu stratešku grešku.

Demantirao je tvrdnje da je umjesto drugih polagao ispite na Prometnom fakultetu objasnivši da je - jer je teret brige za obitelj za vrijeme studija pao na njega - davao instrukcije. Priznao je da je jednom kušao marihuanu te da je na proslavu 30. rođendana potrošio 17 tisuća kuna ugostivši 200 prijatelja.

Ključne riječi

Komentara 142

PU
pumbica
07:54 08.06.2010.

Možda kamocemo89?Radi u večernjem za sao krajnu.Jer si stavio .Godinu balvan revoluciju.I ako ne radi u večernjaku?Kako to da može toliko vređati hrvatsku,a da nije brisan.Možda je on taj koji radi za te članke u večernjaku...

DO
dobravila
07:36 07.06.2010.

Jedan od mladih lavova ? Ha , ha .... Prije bi se moglo , nakon Nu2 , reći plašljivi bezubi olinjali stari mačak . A imao je jedinstvenu priliku pokazati da je pravi laf ! Šteta , šteta . Ispaopravi laf ! Šteta , šteta . Ispao je narcisoidan i ukalupljen partijski frazeolog :- ((

Avatar Gandhi
Gandhi
23:41 06.06.2010.

koltrina pa ne znam tko je ovdje glup .. a tko hiće dezinformacije Ankica Lepej je pala dok je još Tuđman bio živahan .. kakav pokojni .. a neću dalje ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije