Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko ulazi u predsjedništvo
Povratak na članak

Jesu li priče o pomirenju zaraćenih struja u SDP-u samo priče ili je Bernardić doista odlučio stati na kraj podjelama

Oko 2300 delegata danas u Ciboni bira stranački vrh SDP-a

Komentari 2

KA
kapunjohan
09:12 03.12.2016.

Podijela će biti ali će one biti prikrite radi osobnih interesa, koji su jači od od stvarnih osobnih stavova . Politika nema puno zajedničkog sa iskrenošću ,moralnim načelima i ciljevima zajednice, ispred svega su obočno, najvažniji osobni interesi i koristii a onda, ako nešto ostane za druge .Političke stranke su uglavnom ,,interesno materijalne zajednice,, koje se prikrivaju sa svjetonazorima i sličnim floskulama, jer kad nebi bilo tako, one se međusobno skoro i nebi puno razlikovale, bili bi im isti ciljevi ,bolji život svih , svima jednake mogućnosti i demokratska prava na poštenim i jednakim pravnim normama itd.-bez materijalnih i inih privelegija.

VL
Avatar kravata
kravata
12:41 03.12.2016.

Ma kakva podijela drze se oko vrata .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.