Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera sa podvođenjem

Berlusconijeva Ruby: Lagala sam istražiteljima

'Ruby 'The heart stelaer' is the guest star at Karma club in Milan. During the night she'd been insulted by other teenagers girls. Newspapers have been awash with details of parties which the teena
Foto: Andrea Delbo/Press Association/PIXSELL
1/3
26.05.2013.
u 08:10

U petak se Ruby pojavila kao svjedok na suđenu TV voditelju Fedeu i još dvojici koji su optuženi da su Berlusconiju dovodili maloljetnice

To su samo koincidencije, kazala je Ruby sucima u Milanu tijekom svjedočenja u procesu koji se vodi protiv troje prijatelja Silvija Berlusconija optuženih za podvođenje na primjedbu da je potpuno izmijenila svoj iskaz u odnosu na onaj koji je dala u ljetu 2010. godine. Ruby je naime opovrgnula gotovo sve u odnosu na prijašnje izjave o zabavama koje je u svojoj vili u Arcoreu organizirao bivši premijer Berlusconi. Tadašnje izjave nazvala je budalaštinama i neutemeljenim lažima.

To je bio nastavak svjedočenja Ruby na procesu protiv bivšeg glavnog urednika Informativnog programa Berlusconijeve televizije Emilija Fedea, menadžera zvijezda Lelea Moru i bivše vijećnice u regiji Lombardiji Nicole Minetti. Ruby je na pitanja tužitelja Antonija Sangermana odgovarali uglavnom s "ne znam" i "ne sjećam se". Primjerice, na pitanje je li 9. ožujka 2010. godine spavala sama u Arcoreu, Ruby, tada maloljetna marokanska djevojka Karima el Mahroug, odgovorila je kako se ne sjeća.

To je bio nastavak njezina svjedočenja nakon što je prije tjedan dana govorila šest sati i seksualne zabave u Berlusconijevoj vili pretvarala u bezazlene zabavice.

"Najgora stvar", odnosno najseksi dio zabave, bio je ples djevojaka preodjevenih u časne sestre, ili u tužiteljicu Ilbu Boccassini ili u Obamu. Negirala je da je od Berlusconija dobila 4,5 milijuna eura za seksualne odnose, a to je bila kazala istrazi 2010. godine, odnosno to su suci pronašli u njezinim zabilješkama. Priznala je samo da je dobivali, kao i druge djevojke, poslije tih zabava otprilike dvije ili tri tisuće eura te da joj je Berlusconi dao i 30.000 eura kako bi mogla otvoriti centar za uljepšavanje.

Opovrgnula je i da je prijateljici Caterini Pasquino, s kojom je dijelila stan u ulici Settala, u Milanu, kazala kako je imala seksualne odnose s Berlusconijem. Na pitanje tužitelja Antonija Sangermana negira li seksualne odnose s Berlusconijem, Ruby je odgovorila:

"Da, to isključujem".

Na primjedbu da je to u suprotnosti s onime sto je prije izjavljivala, Ruby je sada kazala kako je "prije govorila gluposti, a sada govori istinu".

>>Ruby: Berlusconi mi je za 'bunga bunga' plaćao po 3000 eura za noć

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije