Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog koalicije
Povratak na članak

Berlusconi odustaje od premijerske kandidature

Sjeverna liga nije htjela ući u koaliciju s Narodom sloboda sve dok je kandidat za premijera na izborima, koji će se održati 24. veljače, bio Berlusconi.

Komentari 4

K1
k1milica
22:06 07.01.2013.

osim mozda grilla koji je cista web stranka( movimento)....

VL
Avatar Django
Django
20:58 07.01.2013.

Ja mislim da mu je netko iz Montijevog okruženja diskretno sugerirao da se ne igra sa životom.

VL
K1
k1milica
22:05 07.01.2013.

za vrijeme montija spovecali su poreze, nezaposlenost je rekordna od 70 ih, cuveni spred je sa 140 dosao na 300?? prodao je neke talijanske obveznice ali za duplu kamatu ... za koga da zabari glasuju socijaliste(koji su za vrijeme domovinskog rata kupili srpski telekom = poklonili srbima 800 miliona eura??? sa hrvatskog stanovista pedofil , mason(p2) mafijas je sigurno najbolje rijesenje = najmanje zlo

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
22:28 07.01.2013.

Narod sloboda i Sjeverna liga su bili obečali da će smanjiti poreze još za njihovog prošlog mandata ali nisu učinili ništa...Berlusconi nije imao vremena da se posveti politici jer se danju branio od sudskih optužbi a noću je morao zadovoljavati svoje sponzoruše....e moj Silvio sad ti je kasno...propustio si vlak

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.